Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντιπερισπασμός σε… διπλό ταμπλό!

Αντιπερισπασμός σε… διπλό ταμπλό!
Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2022 - 16:43

Προχωράει το πρωτάθλημα. Ανοίγει η διαφορά του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ και τους υπόλοιπους. Αλλά ας εστιάσουμε στην ΑΕΚ εδώ… Με τη διαφορά του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα να ανοίγει, δεν αρκεί η Αγιά Σοφιά. Χρειάζεται φωτογραφίες και από τα Σπάτα η ΑΕΚ, για να κάνει αντιπερισπασμό.

Ναι, όπως το λέμε. Ολοένα και πιο συχνά, μετά τα πλάνα και τις φωτογραφίες από την Αγιά Σοφιά, έχουν αρχίσει να μπαίνουν στη… ζωή μας, τα πλάνα και οι φωτογραφίες και από το νέο γήπεδο στα… Σπάτα. Γήπεδο… Το προπονητικό, με αποδυτήρια και εξεδρούλες. Σαν αυτό που έχει στο Ρέντη ο Ολυμπιακός εδώ και κάτι… αιώνες.

Ναι, αλλά της ΑΕΚ είναι… νέο. Και εξυπηρετεί και ακόμη έναν σκοπό, εκτός από το να φιλοξενεί αγώνες: Να τραβάει το ενδιαφέρον μακριά από την αγωνιστική ανυπαρξία της ομάδας του «επενδυτή» και το +11 του Ολυμπιακού. Σε φάση… «δείχνε κίτρινα καθισματάκια και όλα καλά» η ΑΕΚ, η οποία πλέον έχει πάει τον αντιπερισπασμό σε… άλλο επίπεδο!

Όταν δεν έχεις να ποστάρεις τη βαθμολογία και δεν προηγείσαι, αλλά βλέπεις σταθερά την πλάτη του Ολυμπιακού, πρέπει κάπως να τραβήξεις μακριά το ενδιαφέρον και να το στρέψεις αλλού…

Διαβάστε επίσης