Ντουντούκα
Όχι έτσι, Θρύλε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αυτός θα είναι ο αριστερός μπακ που θα πλαισιώσει τον Όλεγκ!

Αυτός θα είναι ο αριστερός μπακ που θα πλαισιώσει τον Όλεγκ!
Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2022 - 12:06

Ο Ολυμπιακός έχει πάντα τις κεραίες του ανοιχτές, για ποδοσφαιριστές. Αναζητά διαρκώς παίκτες, οι οποίοι θα ενισχύσουν το ρόστερ του, ακόμη και αν δεν τους έχει άμεσα ανάγκη. Εν προκειμένω μιλάμε για έναν αριστερό μπακ. Ο Ολυμπιακός έχει βασικό αριστερό μπακ. Τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο Μολδαβός έχει κερδίσει με το σπαθί του τη θέση, αφού δουλεύει σκληρά, βελτιώνεται και ανεβάζει διαρκώς το επίπεδό του. Ωστόσο, στο λιμάνι αναζητούν έναν παίκτη, ο οποίος θα έρθει και θα τον πλαισιώσει. Είναι αλήθεια ότι λύσεις, πίσω από τον Όλεγκ δεν υπάρχουν και ο νεαρός Αποστολόπουλος δεν είναι ακόμη έτοιμος, για να κάνει σταθερά τα ρεπό του Όλεγκ. Ο Έλληνας ακραίος αμυντικός έχει ταλέντο και δουλεύει καλά, ίσως στο μέλλον να γίνει… νέος Τσιμίκας. Αλλά μέχρι τότε, ο Ολυμπιακός αναζητά έναν παίκτη, για να πλαισιώσει τον Ρέαμπτσιουκ.

Και αυτός ο παίκτης έχει… λοκαριστεί. Όχι ως όνομα. Ως «στοιχεία». Ως «χαρακτηρισιτκά». Ο Ολυμπιακός ψάχνει έναν παίκτη, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να καλύψει ως εναλλακτική τη θέση, αλλά να έχει μια «Α» προοπτική, για το «αύριο». Ένα αύριο, το οποίο με τον ρυθμό εξέλιξης του Όλεγκ, μπορεί να φέρει τον Μολδαβό εκτός Καραϊσκάκη. Αν και εφόσον αυτό συμβεί, ο Ολυμπιακός θα ήθελε ο αριστερός μπακ που τον πλαισιώνει, να μπορεί να σηκώσει το βάρος.

Κοινώς, ο Θρύλος ψάχνει έναν έτοιμο παίκτη, ο οποίος όμως θα γνωρίζει καλά ότι δουλεύει ως backup του Ρέαμπτσιουκ, έχοντας όμως την προοπτική να κερδίσει και τη θέση, αν το αξίζει. Να έχει, δηλαδή, καλή προοπτική. Τέτοιο παίκτη ψάχνει για τα αριστερά της άμυνας, αυτή την ώρα, ο Μαρτίνς. Εφόσον βρεθεί, θα τον κλείσει άμεσα.

Διαβάστε επίσης