Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εδώ είμαστε, λοιπόν: Δεν περισσεύει ΚΑΝΕΙΣ!

Εδώ είμαστε, λοιπόν: Δεν περισσεύει ΚΑΝΕΙΣ!
Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2022 - 10:12

Πέσαμε μέσα, δυστυχώς. Αλλά εντάξει, δεν είμαστε και μάντεις. Διαβάζουμε απλώς την κατάσταση. Βλέπουμε τι γίνεται γύρω και κρίνουμε με βάση την… καθημερινότητα, πλέον. Μία καθημερινότητα δύσκολη, η οποία μας λέει ένα πράγμα: Ότι ζούμε σε μια εποχή αβεβαιότητας. Και στον αθλητισμό. Το γράφαμε τις προάλλες. Ζούμε σε δύσκολη εποχή. Γενικά. Και ποδοσφαιρικά. Και να που ο Ολυμπιακός χρειάζεται ΟΛΗ τη «δύναμη πυρός» του, για να πάει στη Ριζούπολη. Να που τα προβλήματα χτύπησαν την πόρτα και του Θρύλου και ο Μαρτίνς καλείται να λύσει, με το «καλημέρα» στο 2022, γρίφους.

Δεν έχει σημασία. Ο Ολυμπιακός είμαστε. ΟΚ, οι δυσκολίες υπάρχουν. Δεν είναι δικαιολογίες, είναι πραγματικότητα. Αλλά ο Ολυμπιακός, ακόμη και έτσι, θα το παλέψει και θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που πρέπει. Αυτό που οφείλει να κάνει, από την πλευρά του, με το «καλημέρα» στο 2022. Να μπει με νίκη στη νέα χρονιά, παρά τα προβλήματα…

Δεν είναι η πρώτη φορά, κατά την οποία ο Μαρτίνς βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Δεν είναι η πρώτη φορά, κατά την οποία ο Ολυμπιακός πρέπει να λύσει γρίφους με απουσίες και προβλήματα. Την είχε πατήσει και το περασμένο καλοκαίρι, όταν ήταν να παίξει με τη Νέφτσι και τα προβλήματα… φούντωσαν τότε, αφήνοντας την ομάδα με αρκετά λιγότερους παίκτες. Τα κατάφερε. Το πάλεψε και τα κατάφερε. Το ίδιο θα κάνει και τώρα. Πρέπει όσοι είναι διαθέσιμοι να βγουν μπροστά και να το παλέψουν. Να δείξουν γιατί φορούν τη φανέλα του Θρύλου. Ο Ολυμπιακός θα δώσει τη μάχη του και θα παλέψει για το τρίποντο. Και κανείς δεν περισσεύει.

Διαβάστε επίσης