Ντουντούκα
Με Μαρσέλο για την αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αντίδραση και άμεσα

Αντίδραση και άμεσα
Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2022 - 09:57

Μετά από ένα κακό αποτέλεσμα ή/και μία κακή εμφάνιση, είναι σημαντικό να βρεθεί άμεσα ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα θα αντιδράσει. Δεν έχει σημασία το αν θα μπει στο γήπεδο την Κυριακή με απουσίες, με προσθήκες, με αλλαγές. Σημασία έχει να μπει και να βγάλει αυτή και μόνο την εικόνα: «Αυτό που είδατε την Τετάρτη ήταν μια κακή παρένθεση». Μεταξύ μας, δεν έχει καν σημασία αν ο Ολυμπιακός θα καταφέρει την Κυριακή να… ξεμπουκώσει, που λέμε. Να βάλει 3, 4, 5 γκολ. Μπορεί να συμβεί. Μπορεί όχι. Σημασία δεν έχει, παρά μόνο η ομάδα να παίξει. Να δείξει ότι αυτό που έγινε την Τετάρτη ήταν απλώς ένα στραβοπάτημα.

ΟΚ, είπαμε. Και αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι. Έκανε ήδη και άλλα ο Ολυμπιακός, πριν τον Απόλλωνα. Το «Χ» μέσα στο Καραϊσκάκη με τον ΠΑΟ τέτοιο ήταν. Το «Χ» με τον Ατρόμητο. Αλλλά τα διαχειρίστηκε. Έδειξε ότι δεν τον επηρεάζουν. Έδειξε ότι παρά το άσχημο αποτέλεσμα, πατάει γερά στα πόδια του. Και προχώρησε. Συνέχισε να νικά, την ώρα που οι άλλοι παρέπαιαν και έφτασε στο +11 (+9 τώρα).

Έχει σημασία το αν έγινε +9, το +11; Έχει, αλλά όχι καθαρά βαθμολογικά. Τρεις ήττες Ολυμπιακού και τρεις νίκες ΑΕΚ δεν είναι κάτι… απλό να γίνει. Ο Ολυμπιακός είναι πραγματικά καλή ομάδα. Και σοβαρή. Και ως τέτοια οφείλει από τον Αστέρα κιόλας, να δείξει ότι… κακώς αστειεύτηκε την Τετάρτη. Το ματς είναι κοντά και δεν υπάρχει χρονοτριβή. Δίνει άμεσα στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να διορθώσει την εικόνα του. Κυρίως αυτή. Πρωτίστως αυτή. Γιατί αν γίνει αυτό θα έρθει και το αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης

Θα δώσει τη «μάχη» του

Θα δώσει τη «μάχη» του

Ακόμη μία. Ο Μπουχαλάκης δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι παρών την Κυριακή, αλλά θα το παλέψει.