Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα δώσει τη «μάχη» του

Θα δώσει τη «μάχη» του
Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2022 - 11:14

Κριτήριο για το αν ο Ανδρέας Μπουχαλάκης θα μπορέσει να παίξει την Κυριακή, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, θα είναι η σημερινή προπόνηση. Ο έμπειρος χαφ του Ολυμπιακού αποκόμισε πρόβλημα, από το ματς με τον Απόλλωνα και πονούσε.

Η κάκωση, την οποία υπέστη και για την οποία σας ενημερώσαμε, τον ταλαιπωρεί και μειώνει τις πιθανότητες να είναι παρών, στο ματς της Κυριακής, με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας άσος του Ολυμπιακού θα κάνει ένα… μίνι σπριντ, προκειμένου να προλάβει να δώσει το παρών, στην επόμενη υποχρέωση του Ολυμπιακού, στη Σούπερ Λιγκ.

Για να είμαστε ακριβείς, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Και η αλήθεια είναι πως ο Μπουχαλάκης δύσκολα θα προλάβει να δώσει το παρών. Ο Έλληνας άσος πονούσε και χθες, όπως σας μεταφέραμε, με βάση το ρεπορτάζ από το Ρέντη, όμως η σημερινή προπόνηση θα δείξει περισσότερα.

Εφόσον οι ενοχλήσεις συνεχιστούν, δύσκολα ο Μπουχαλάκης θα είναι παρών. Αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει σήμερα, περιμένοντας μία ευχάριστη έκπληξη, από τον «Μπούχα», σε μια δύσκολη ομολογουμένως κατάσταση.

Διαβάστε επίσης