Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σουρλής: Πρέπει να είναι έτοιμος!

Σουρλής: Πρέπει να είναι έτοιμος!
Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2022 - 16:19

Ένα ακόμη πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε στον Ολυμπιακό, με τον Μπουχαλάκη, ο οποίος υπέστη κάκωση στον ταρσό και θα μείνει εκτός για άγνωστο, μέχρι στιγμής, διάστημα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά τον τραυματισμό του Έλληνα διεθνή μέσου του Ολυμπιακού και την αποχώρηση του Κούντε για το Κόπα Άφρικα, βλέπει τις επιλογές για την μεσαία γραμμή να… λιγοστεύουν, καθώς έχει μείνει μόνο με τους Μαντί Καμαρά και Γιαν Εμβιλά!

Αυτό, σηματοδοτεί μια τεράστια ευκαιρία για τον Σουρλή, ο οποίος πρέπει να δουλέψει σκληρά και να προσπαθήσει να δείξει ότι αξίζει να του δοθεί μια ευκαιρία από τον Πέδρο Μαρτίνς στα ακόλουθα παιχνίδια, στα οποία η ομάδα στερείται επιλογών στη θέση που αγωνίζεται ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού.

Ο Σουρλής, αποτελεί έναν εκ των διακριθέντων της δεύτερης ομάδας του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς έχει πραγματοποιήσει μεστές εμφανίσεις, μέσω των οποίων έχει διακριθεί σε έναν από τους καλύτερους και πιο ταλαντούχους παίκτες της κατηγορίας.

Ο Σουρλής είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που έχει στο ρόστερ του ο Αριέλ Ιμπαγάσα και η ομάδα βασίζει πολλά πάνω του. Είναι, άλλωστε, από εκείνους τους παίκτες, για τους οποίους δημιουργήθηκε ο Ολυμπιακός Β’, ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα και να έχουν ρυθμό αγώνα, υπό την επίβλεψη όλων στην ομάδα.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως ο νεαρός μέσος του Θρύλου έχει αγωνιστεί φέτος σε 7 παιχνίδια με τη φανέλα της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, εκ των οποίων τα 2 ως βασικός (κόντρα σε Νέφτσι Μπακού εκτός έδρας και Λεβαδειακό εντός έδρας) και τα 5 ως αλλαγή.

Ο 19χρονος μέσος του Ολυμπιακού, πρέπει να είναι έτοιμος και να περιμένει την μεγάλη ευκαιρία από τον Μαρτίνς, και εάν αυτή του δοθεί, να την αρπάξει από τα… μαλλιά και να αποδείξει ότι έχει ταλέντο και ότι είναι έτοιμος για το βήμα παραπάνω.

Διαβάστε επίσης