Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σεμέδο: «Έχει και plan B η Πόρτο», λέει η Record

Σεμέδο: «Έχει και plan B η Πόρτο», λέει η Record
Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2022 - 12:53

Επιμένουν στην Πορτογαλία να φέρνουν τον Πορτογάλο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού στην καθημερινότητα της Πόρτο. Σας αναφέραμε νωρίτερα για τα παιχνίδια τακτικής των «δράκων», οι οποίοι από τη μια μέρα στην άλλη, διαφοροποιούν τον τρόπο προσέγγισης στο θέμα της απόκτησης του αμυντικού του Θρύλου. Την οποία θέλουν πάση θυσία να φέρουν σε πέρας. Αλλά στη θεωρία, αφού στην πράξη δεν δείχνουν πρόθυμοι να ικανοποιήσουν τα «θέλω» των πρωταθλητών Ελλάδας, για να πάρουν τον ποδοσφαιριστή.

Έρχεται σήμερα η Record, από την Πορτογαλία, να συνεχίσει το… γαϊτανάκι, με τα παιχνίδια τακτικής από πλευράς Πόρτο. Όπως αναφέρει η πασίγνωστη εφημερίδα, από την πατρίδα του Σεμέδο, η ομάδα του Κονσεϊσάο έχει και… εναλλακτική, αν δεν καταφέρει να πάρει τον Σεμέδο. Αν δεν καταφέρει να δώσει αίσιο τέλος, σε μια υπόθεση η οποία για να είμαστε ρεαλιστές, λήγει πολύ εύκολα, με το να δώσει η Πόρτο στον Ολυμπιακό, αυτά που ζητάει για τον παίκτη. Μέχρι να συμβεί αυτό, συμφωνία δεν υπάρχει.

Και έτσι η Record τονίζει πως η εναλλακτική λύση του Κονσεϊσάο είναι ο Σαλσέδο της Τίγκρες. Σε αυτή την περίπτωση θα στραφεί πιο ενεργά η ομάδα του «Ντραγκάο», αν δεν καταφέρει να ολοκληρώσει με θετικό τρόπο την υπόθεση Σεμέδο.

Διαβάστε επίσης

Παιχνίδια τακτικής από την Πόρτο

Παιχνίδια τακτικής από την Πόρτο

Τη μία μέρα… «δυσκολεύεται οικονομικά», την άλλη μέρα… «θέλει δανεισμό και οψιόν 6 εκατομμύρια». Τα ΜΜΕ από την Πορτογαλία συνεχίζουν το… γαϊτανάκι.