Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μαντί Καμαρά: «Να δώσω στο σύλλογο ό,τι μπορώ»

Μαντί Καμαρά: «Να δώσω στο σύλλογο ό,τι μπορώ»
Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2022 - 19:05

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, o Μαντί Καμαρά αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης λέγοντας πως ο Ολυμπιακός δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες του και πως πρέπει να αλλάξει σελίδα.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις προσωπικές του εμφανίσεις, τονίζοντας πως θα συνεχίσει να δουλεύει για να δώσει ό,τι καλύτερο μπορεί στον Ολυμπιακό.

Τέλος, αναφέρθηκε στον αποκλεισμό του από την εθνική της Γουινέας, λέγοντας πως μια παρεξήγηση ήταν αυτή που οδήγησε στο να μη κληθεί στο Κόπα Άφρικα, ενώ τόνισε πως κρατάει θετική στάση.

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και για την προσωπική του αγωνιστική εικόνα: «Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Αυτό συμβαίνει σε κάποια παιχνίδια. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Υπάρχουν στιγμές που ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να περνά λιγότερες καλές στιγμές ή περισσότερες καλές στιγμές. Αυτό που μπορώ να πω για εμένα είναι ότι συνεχίζω να δουλεύω για να δώσω στον εαυτό μου και τον σύλλογο ό,τι μπορώ για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνει να μην είσαι καμιά φορά στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ή να είσαι σε πολύ καλή κατάσταση».

Για τον αποκλεισμό του από την αποστολής της Γουινέας: «Πάντα προσπαθώ να αντιμετωπίζω τα πράγματα θετικά και γι' αυτό δεν νιώθω απογοήτευση. Έχει γίνει μια παρεξήγηση. Στην προηγούμενη κλήση είχα ζητήσει να μείνω εκτός γιατί είχα πόνους και προτίμησα να μείνω για την αποκατάσταση. Εκείνοι ίσως πίστεψαν ότι προσπαθώ να αποφύγω τη διαδικασία της εθνικής, το ταξίδι και την παρουσία μου εκεί. Μαζί με τον Φρανσουά εξήγησα στους ανθρώπους της εθνικής ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ό,τι κι αν έχει συμβεί θέλω να πιστεύω πως έχει γίνει για καλό. Κρατάω θετική στάση. Δουλεύω και προπονούμαι για να ξεπερνάω τα προβλήματα. Είχα ενοχλήσεις, προτίμησα να μην ρισκάρω. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να πάω, αλλά δεν ήθελα και να παρεξηγηθεί η στάση μου».

Διαβάστε επίσης