Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προβάδισμα ανόδου για έξι ρέφερι

Προβάδισμα ανόδου για έξι ρέφερι
Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 - 00:48
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Σεμινάριο για το VAR διοργανώνει η ΚΕΔ το διάστημα 12-14 Ιανουαρίου, και μεταξύ άλλων, κλήθηκαν και έξι διαιτητές της Super League 2, με σκοπό να πιστοποιηθούν και να σφυρίζουν αγώνες της Super League. Αυτοί οι ρέφερι είναι οι Κώστας Κατοίκος (Αθηνών), Μιχάλης Ματσούκας (Αιτ/νιας), Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας), Κώστας Ανδριανός (Αχαΐας), Βασίλης Φίτσας (Πρέβεζας/Λευκάδας), Κώστας Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής). Αρα, δεν είναι κρυφό ότι οι προαναφερόμενοι αποκτούν προβάδισμα για να ανέβουν στο τέλος του μήνα στη μεγάλη κατηγορία.

Μπορεί να μην ανέβουν όλοι αλλά κάποιοι από αυτούς καθώς ο Κλάτενμπεργκ θέλει να «ξηλώσει» κάποιους ρέφερι το καλοκαίρι και παράλληλα να έχει την ευχέρεια να επιβάλει τιμωρίες σε όσους κάνουν λάθη. Αξίζει να επισημάνουμε ότι με εξαίρεση τους Φίτσα, Αναστασόπουλο οι υπόλοιποι είχαν ακουστεί για άνοδο το περασμένο καλοκαίρι.

Επίσης, στο ίδιο σεμινάριο κλήθηκαν για ενισχυτική διδασκαλία οι Ζαμπαλάς (Ηπείρου), Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), Τσέτσιλας (Γρεβενών), Περράκης και Γκάμαρης (Αθηνών) οι οποίοι είναι στον πίνακα της SL και είναι πιστοποιημένοι όχι μόνο να σφυρίζουν αγώνες αλλά και να ορίζονται ως VAR.

Θα πάρουν μέρος και οι Κουκούλας (Λέσβου), Αγγελάκης (Μακεδονίας) που είναι πιστοποιημένοι να σφυρίζουν παιχνίδια αλλά θα πιστοποιηθούν για να μπαίνουν ως VAR. Ο Κουκούλας υποβιβάστηκε το καλοκαίρι στην SL 2. Στο ίδιο σεμινάριο κλήθηκαν και έντεκα βοηθοί προκειμένου να ορίζονται ως AVAR.

Διαβάστε επίσης