Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλά όλα τα άλλα, προπάντων είναι… δανεικός!

Καλά όλα τα άλλα, προπάντων είναι… δανεικός!
Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 - 14:32

Ένας παίκτης μπορεί να είναι γρήγορος. Μπορεί να είναι καλός στις σέντρες. Μπορεί να είναι καλός αμυντικά. Μπορεί να είναι καλός επιθετικά. Μπορεί να είναι εξελίξιμος. Μπορεί να είναι ταλαντούχος. Τίποτα απ’ αυτά δεν έχουν σημασία, αν ο παίκτης δεν είναι… δανεικός. Γιατί ως γνωστόν, ΜΟΝΟ με δανεικούς χτυπάς τον Ολυμπιακό!

Μόνο με δανεικούς μπορείς να πλήξεις αγωνιστικά την παντοδυναμία του Θρύλου στην Ελλάδα, ακόμη και επί «εξυγίανσης». Μόνο με δανεικούς θα κόψεις τον δρόμο του Θρύλου προς το… 47ο, το 48ο και πάει λέγοντας… Μόνο με δανεικούς τη βγάζεις… οικονομικά, ακόμη και αν είχες αρκετά έσοδα, από μεταγραφές. Αυτό το τελευταίο μάλλον είναι και η μόνη αλήθεια… Αλλά δεν θα την ακούσετε από πουθενά αλλού, παρά μόνο από… εμάς τους κακούς.

Τώρα το ότι εμείς πολύ συχνά επισημαίνουμε πράγματα, τα οποία εντελώς τυχαία τα λένε μέχρι και οι ίδιοι οι Παοκτζήδες, μάλλον… συμπτωματικό θα είναι. Απλώς εμείς έχουμε τη φήμη των… κακών, επικριτών του… Μεσσία της Τούμπας, ο οποίος όλο επενδύει και όλο την πλάτη του Θρύλου βλέπει η ομάδα του…

Στον Ολυμπιακό πάντως, μια χαρά τους πάει το μοτίβο με τους… δανεικούς στους «απέναντι». Θα σηκώνει ο Θρύλος τις κούπες και οι άλλοι θα… ψάχνουν τις… οψιόν!

Διαβάστε επίσης