Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγκιμπού: Περισσότερα όταν πάρει ο Ολυμπιακός τη μαγνητική

Αγκιμπού: Περισσότερα όταν πάρει ο Ολυμπιακός τη μαγνητική
Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 - 14:08

Δεν είναι εύκολο να βλέπεις ποδοσφαιριστή σου να βρίσκεται στον αγώνα του, με την εθνική ομάδα της χώρας του και ξαφνικά να γίνεσαι μάρτυρας της αποχώρησής του, από τον αγωνιστικό χώρο. Λόγω τραυματισμού, εννοούμε. Ο Ολυμπιακός είδε τον Αγκιμπού Καμαρά να αποχωρεί από το Γουινέα-Μαλάουι, νιώθοντας ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Και τρόμαξε είναι η αλήθεια. Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε πολλά για τον τραυματισμό του Αγκιμπού και την κατάσταση της υγείας του επ’ ακριβώς. Περισσότερα όταν πάρει ο Ολυμπιακός τη μαγνητική.

Ανησυχία μεν, αλλά με μέτρο δε. Στο λιμάνι περιμένουν τα νεότερα από το Καμερούν, όπου βρίσκεται ο νεαρός. Να κάνει μαγνητική, να δει ο γιατρός της Γουινέας τι και πως και να ενημερώσει πλήρως τον Δρ. Χρήστο Θέο, ο οποίος φυσικά θα πρέπει να έχει εικόνα για το θέμα. Εν συνεχεία θα ενημερωθεί φυσικά και ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και όλοι στην ομάδα.

Στον Ολυμπιακό έχουν λόγους να ανησυχούν για τους παίκτες που βρίσκονται στο Καμερούν. Και ευχή τους είναι να αποφευχθούν τα χειρότερα, τόσο από άποψη τραυματισμών, όσο και από πλευράς κορονοϊού… Τόσο για τον Αγκιμπού, όσο και για όλους τους υπόλοιπους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι βρίσκονται στην Αφρική.

Διαβάστε επίσης