Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα

Συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 - 15:58

Δύο ακόμη προσθήκες εξαιρετικά ταλαντούχων παικτών είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός, με την απόκτηση του 21χρονου Γάλλου μέσου, Μπαντιουγκού Φαντιγκά και του 18χρονου εξτρέμ Ντιμπί Κεϊτά.

Όσον αφορά τον Φαντιγκά, πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο, βγαλμένο από τα… σπλάχνα της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος έρχεται στον Ολυμπιακό και δίνει συνέχεια στις κινήσεις που έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στο μέλλον.

Ο Φαντιγκά, μπορεί να γίνει ο νέος Αγκιμπού Καμαρά του Ολυμπιακού και ένας ακόμη παίκτης που θα μπει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, προερχόμενος από την Γαλλία!

Ο Κεϊτά, είναι ένας παίκτης με ιδιαίτερο ταλέντο, αγωνίζεται ως εξτρέμ και βρίσκεται στην ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2016. Είναι ένα δυνατό πρότζεκτ και θα πρέπει να θεωρείται... κλεισμένος από τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Παίρνει μικρούς, σε ηλικία, παίκτες, με ξεχωριστό ταλέντο και επενδύει πολλά πάνω τους, με αποτέλεσμα να τους αναδεικνύει και να φτιάχνει μια… καλύτερη καριέρα για αυτούς.

Μένει να δούμε, τις επίσημες ανακοινώσεις για τους δύο παίκτες, και στην πορεία εάν θα καταφέροουν να… κερδίσουν τον Πέδρο Μαρτίνς και να γίνουν οι επόμενοι... Αγκιμπού Καμαρά!

Διαβάστε επίσης

Άρχισαν τα όργανα για την ΕΠΟ

Άρχισαν τα όργανα για την ΕΠΟ

Η Επιτροπή Δεοντολογίας ξεκίνησε έρευνα για την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων για τις αδειοδοτήσεις, μετά την καταγγελία της ΑΕΛ και οι Δημητρίου, Αντωνίου, Τζαφέρης κινδυνεύουν με έκπτωση.