Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντέρμπι, όπως το είχε πει ο Μασούρας μετά την «4άρα»!

Ντέρμπι, όπως το είχε πει ο Μασούρας μετά την «4άρα»!
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 - 12:53

Πλησιάζει η μέρα του «αιώνιου» ντέρμπι στη Λεωφόρο, με τον Ολυμπιακό να θέλει να επιστρέψει στις νίκες, κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος βρίσκεται 16 βαθμούς πίσω από τους «ερυθρόλευκους».

Όσο, λοιπόν, φτάνουμε στην ημέρα του ντέρμπι, θυμόμαστε μια… Θρυλική δήλωση του Γιώργου Μασούρα, μετά την 4άρα στη Λεωφόρο, όπου είχε σκοράρει δύο γκολ. Ο εξτρέμ του Θρύλου είχε μιλήσει σαν… ΓΑΥΡΟΣ και είχε δηλώσει πως όταν ήταν μικρός περίμενε τέτοιου είδους παιχνίδια για μια βδομάδα.

Έτσι, θέλουμε να βλέπουμε τους παίκτες του Ολυμπιακού! Με τέτοια κ@ύλ@! Με τέτοια τρέλα για τα ντέρμπι! Και όχι στις δηλώσεις, αλλά στον αγωνιστικό χώρο! Να ζουν και να πεθαίνουν για τον Δαφνοστεφανωμένο! Ο Μασούρας έχει αποδείξει περίτρανα ότι γουστάρει τον Θρύλο και θα τα κάνει όλα για την ομάδα, αποτελώντας έναν εκ των αγαπημένων της «ερυθρόλευκης» κερκίδας.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Γιώργου Μασούρα, μετά την 4άρα στη Λεωφόρο:

«Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό το ότι έγινε μία τέτοια νίκη. Σε αυτό το γήπεδο, απέναντι σε αυτό τον αντίπαλο. Που διαχρονικά είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος, στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Θέλουμε όμως να το απολαύσουμε όσο διαρκέσει. Μια-δυο μέρες. Και να προετοιμαστούμε όπως πρέπει, για τον τελικό.

Πραγματικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Όταν ήμασταν παιδιά περιμέναμε μια βδομάδα πριν αυτό το ντέρμπι… Συνομιλούσαμε με τους συμμαθητές μας στο σχολείο, κάναμε πλάκα στο σχολείο. Περιμέναμε μία βδομάδα με αγωνία για να μπουν οι ομάδες στο γήπεδο και να παίξουν αυτό το ντέρμπι… Και τώρα βρίσκομαι εγώ στον αγωνιστικό χώρο και πραγματικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό.

Νομίζω ότι αυτή η ομάδα, πραγματικά εκεί που λες ότι δεν έχει να δώσει κάτι άλλο, συνεχίζει να εκπλήσσει θετικά. Όλοι οι παίκτες να είναι επαγγελματίες 100% και ακόμη και σε τέτοια παιχνίδια, που θα μπορούσε να μην έχει και κίνητρο η ομάδα…»

Διαβάστε επίσης