Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φαντιγκά: Συμβόλαιο που σε άλλους είναι... ταβάνι!

Φαντιγκά: Συμβόλαιο που σε άλλους είναι... ταβάνι!
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 - 13:31

Το συμβόλαιο του, 4ετους διάρκειας, υπέγραψε ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ολυμπιακό και αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένα σπουδαίο πρότζεκτ για το μέλλον, καθώς διαθέτει εξαιρετικό ταλέντο και έχει μεγάλη… δίψα για να πετύχει. Ο Ολυμπιακός τον «κέρδισε» με τον τρόπο προσέγγισης και το πλάνο του, ενώ ο 21χρονος μέσος ενθουσιάστηκε και με όσα είδε στις εγκαταστάσεις των «ερυθρόλευκων».

Ο Φαντιγκά θα λαμβάνει ένα… γενναίο ποσό ανά έτος, το οποίο στους άλλους είναι συμβόλαιο… μέσου όρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος μέσος του Ολυμπιακού, θα λαμβάνει 200.000 ευρώ τον χρόνο από τον Ολυμπιακό, την ώρα που στην Παρί Σεν Ζερμέν, είχε αποδοχές περίπου 100.000 ανά έτος. Συμβόλαια, λοιπόν, που οι άλλοι τα δίνουν σε βασικούς τους παίκτες, τα δίνει ο Θρύλος σε 21χρονα ταλέντα, τα οποία τα… «ψωνίζει» από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

Ο Μπαντιογκού Φαντιγκά, υπέγραψε μέχρι το 2026 και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, τόνισε πως θέλει να γράψει ιστορία με τον Ολυμπιακό. Στο χέρι του είναι, λοιπόν, να αρπάξει από τα… μαλλιά την ευκαιρία που του δίνεται, ενώ εμείς περιμένουμε να τον απολαύσουμε στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης