Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μανωλάς: Δουλεύει γεμάτος κ@7λ@!

Μανωλάς: Δουλεύει γεμάτος κ@7λ@!
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 - 14:46

Ο Κώστας Μανωλάς έχει μπει ΠΟΛΥ δυνατά στο πρώτο κομμάτι της επιστροφής του στο λιμάνι. Δουλεύει γεμάτος κ@7λ@ που λέμε! Είναι ένας παίκτης, ο οποίος παίζει πολύ με την ψυχή και το συναίσθημα, πέρα από τα τεράστια ποδοσφαιρικά του προσόντα. Πέρα από τα καθαρά αγωνιστικά του προσόντα. Και ο Μανωλάς, επιστρέφοντας στο λιμάνι, προέταξε και την κ@7λ@ του για τον Θρύλο. Μία συνθήκη, η οποία τον κάνει να δουλεύει… σαν σκυλί, στις προπονήσεις.

Για να το πούμε απλά: Ο Μανωλάς έχει πατήσει γκάζι και είναι σε εξαιρετική κατάσταση δουλειάς. Το πόσο έτοιμος είναι το ξέρει 100% ο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να αξιολογεί διαφορετικά τους ποδοσφαιριστές του και να κρίνει σε ποιο βαθμό ετοιμότητας είναι, αλλά όπως φαίνεται καθημερινά από τις προπονήσεις, ο Μανωλάς είναι… ταυρί. Και ψυχολογικά, αλλά και αγωνιστικά.

Ο Μανωλάς έχει πάρει με μεγάλη όρεξη το θέμα επιστροφής του στον Θρύλο. Έκανε προσπάθεια, άλλωστε και εκείνος, για να μπορέσει να είναι παρών. Να επιστρέψει εδώ, όπου τον αγάπησε και όπου αγάπησε και ο ίδιος. Ο Θρύλος του δίνει αυτό που ζητά και εκείνος είναι έτοιμος να μπει ακόμη και στο ντέρμπι μεθαύριο και να… τα δώσει όλα! Ο έμπειρος Έλληνας σέντερ μπακ είναι σε τρομερή κ@7λ@ και όπως μεταφέρεται από το Ρέντη, αυτό βγαίνει σε ΟΛΕΣ τις κινήσεις του!

Αυτό είναι και το βασικό, όταν έρχεται ντέρμπι. Ο Μασούρας έλεγε ότι οι παίκτες πρέπει να περιμένουν αυτά τα ματς… όλη τη βδομάδα. Για τον Μανωλά είναι και… κάτι παραπάνω. Όχι μόνο επειδή είναι ντέρμπι αιωνίων, αλλά επειδή είναι ματς με τον Θρύλο… Κάθε ματς με τον Θρύλο είναι, για τον Μανωλά, σημείο αναφοράς! Και με αυτή τη νοοτροπία, οδηγεί και παίκτες γύρω του…

Διαβάστε επίσης