Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σισέ για Αγκιμπού: «Είναι ο μικρός μου αδερφός, τον σέβομαι»

Σισέ για Αγκιμπού: «Είναι ο μικρός μου αδερφός, τον σέβομαι»
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 - 22:15

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Παπέ Αμπού Σισέ και Αγκιμπού Καμαρά, έδωσαν συνέντευξη στην ιστοσελίδα «wiwsport», πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Κόπα Άφρικα με Σενεγάλη και Γουινέα αντίστοιχα.

«Ο Αγκιμπού είναι ένας μικρός αδερφός τον οποίο σέβομαι πολύ. Είναι περίεργο αλλά είναι επίσης ωραίο να τον συναντάς ως αντίπαλο. Μπορούμε να το θυμόμαστε αυτό στη συνέχεια στον σύλλογο, αλλά ελπίζω να τον κερδίσω».

Από την πλευρά του ο Αγκιμπού, σχολίασε για τη μεταξύ τους αναμέτρηση, στην οποία όμως ο ίδιος τελικά δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού: «Ο Πάπε είναι καλός φίλος. Θα συναντηθούμε και είναι σίγουρο ότι όλοι θα θέλουν τη νίκη. Είναι λίγο περίεργο γιατί έχουμε συνηθίσει να είμαστε στην ίδια ομάδα. Αλλά, ο καθένας μας θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του».

Σε ερώτηση αν συναντιούνται οι ομάδες μεταξύ τους στο ξενοδοχείο ή όχι λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, απάντησαν...

Σισέ: «Δεν αποφεύγουμε ο ένας τον άλλον. Είναι μια διοργάνωση όπου χαίρεσαι πάντα να συναντάς τους συμπαίκτες σου. Δίνουμε προσοχή στον κορονοϊό. Χαίρομαι που τον βλέπω εδώ».

Αγκιμπού: «Υπάρχουν πολλοί παίκτες που γνωρίζονται και στις δύο ομάδες. Ζούμε καλά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μόνο ποδοσφαιρικός αγώνας κι ας είναι ντέρμπι».

Διαβάστε επίσης