Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σεμέδο έχει άγνοια ως προς τα κίνητρα της επίθεσης

Ο Σεμέδο έχει άγνοια ως προς τα κίνητρα της επίθεσης
Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 - 13:59

Το γεγονός της επίθεσης στον Ρούμπεν Σεμέδο απασχολεί έντονα σήμερα την επικαιρότητα, στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» και όχι μόνο. Ο σέντερ μπακ του Θρύλου δέχθηκε επίθεση, μαζί με φίλο του, από αγνώστους, μπροστά στο σπίτι του, το βράδυ της Παρασκευής και όπως έγινε γνωστό, τα αίτια και το κίνητρο της υπόθεσης δεν μπορούν ακόμη να διασταυρωθούν.

Αυτό γιατί όπως μεταφέρθηκε με πληροφορίες, ο Σεμέδο δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ούτε ποιοι μπορεί να ήθελαν να του επιτεθούν, αλλά και τον λόγο για τον οποίο θα το έκαναν. Δεν μπορούσε να κατατοπίσει τις αρχές, αναφορικά με το κίνητρο της επίθεσης, τον λόγο δηλαδή, για τον οποίο κάποιος θα ήθελε να το κάνει αυτό.

Οι έρευνες φυσικά συνεχίζονται και ευχή όλων είναι οι δράστες να βρεθούν και να αποδοθεί δικαιοσύνη, για την επίθεση αυτή. Κάτι το οποίο επεσήμανε με την ανακοίνωσή της και η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης

Μπερδεμένη η πράσινη παραμύθα, μήπως νομίζουν ότι παίζουν με «εξυγιαντές»;!

Μπερδεμένη η πράσινη παραμύθα, μήπως νομίζουν ότι παίζουν με «εξυγιαντές»;!

Μιλάμε για… οράματα κανονικά. Μιλάμε για άλλο επίπεδο… ονειροφαντασίας. «Σύστημα» ο Ολυμπιακός δεν υπήρξε ποτέ, πόσο μάλλον στον καιρό της «εξυγίανσης». Μήπως νομίζουν ότι έχουν άλλο αγώνα αύριο;