Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το τρομερό αήττητο σερί κόντρα στον ΠΑΣ

Το τρομερό αήττητο σερί κόντρα στον ΠΑΣ
Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 - 11:59

Ένα τρομερό σερί έχει ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν χάσει ποτέ από τον ΠΑΣ εντός έδρας. Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες από το 2000 έως τώρα, έχουν δώσει 15 παιχνίδια στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό να είναι αήττητος, έχοντας επικρατήσει στα 13 εξ αυτών, ενώ άλλα δύο παιχνίδια ήρθαν ισόπαλα.

Τελευταίο βαθμός του ΠΑΣ στο Φάληρο ήταν στις 06/12/2014, όταν οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 2-2, με τους Γιαννιώτες να ισοφαρίζουν στο 88ο λεπτό, σε μια αναμέτρηση στην οποία ο Ολυμπιακός είχε 31(!) τελικές.

Ο Ολυμπιακός από τότε μετράει 6 σερί νίκες κόντρας στον ΠΑΣ με 20-2 τέρματα. Συνολικά, στα παιχνίδια στο «Γ. Καραϊσκάκης» τα γκολ είναι 40-11 υπέρ των «ερυθρόλευκων». Ολοκληρωτική υπεροχή του Ολυμπιακού στην προϊστορία των δύο ομάδων, την οποία θέλει να αποδείξει και στην αυριανή (23/01) αναμέτρηση κόντρα στην ηπειρωτική ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Κάνουν το μεγαλύτερο λάθος!

Κάνουν το μεγαλύτερο λάθος!

Βάζουν την ομάδα σε mood «με την πλάτη στον τοίχο». Δεν ξέρουν πως αντιδρά ο Ολυμπιακός όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο;