Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και αν χιονίζει και αν βρέχει…

Και αν χιονίζει και αν βρέχει…
Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 - 09:36

Βρήκαμε ακόμη και μέσα στην κακοκαιρία, να… ασχολούμαστε με δαύτους. Με ποιους; Με εκείνους που -νομίζουν ότι- κουμαντάρουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με εκείνους που έχουν πιάσει τα… πόστα και νομίζουν ότι μπορούν να… «παίζουν» με το ποδόσφαιρό μας και με όλη την ποδοσφαιρική ύπαρξη της χώρας.

Με ορισμένους που νομίζουν ότι τα μικροπολιτικά συμφέροντα και οι εξυπηρετήσεις είναι πάντα πιο πάνω από το ίδιο το άθλημα και το καλό του. Το συμφέρον του ενός, των δύο, πιο πάνω από των πολλών. Πιο πάνω από το συνολικό.

Έτσι πάει από την αρχή την «εξυγίανσης» και έτσι θα συνεχίσει. Βρήκαμε δουλειά πάλι να ασχολούμαστε, εν μέσω τραγικής κατάστασης με την «Ελπίδα», με το αν θα παίξει και ποιος. Και ποιος θα ταξιδέψει που για να παίξει και αν γίνεται, ή δεν γίνεται. Και δεν έκανε ένας άνθρωπος το πιο απλό. Να ψαχτεί σοβαρά και υπεύθυνα, να δει τι γίνεται με τον καιρό και που γίνεται ή δεν γίνεται να παίξει κανείς…

Ο Ολυμπιακός, τα έχουμε πει δέκα χιλιάδες φορές. Ούτε άγεται, ούτε φέρεται. Δεν μπορούν να κουμαντάρουν οι άλλοι τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός κουμαντάρει τον εαυτό του. Και όσο αυτό είναι σε ισχύ, χάρη στην ισχύ του Προέδρου του, οι ΓΑΥΡΟΙ να κοιμούνται ήσυχοι.

Ο Ολυμπιακός δεν έμπλεξε ποτέ σε μικροπολιτικά παιχνίδια. Ο καλύτερος τρόπος για να τα νικήσεις αυτά, είναι να μη συμμετέχεις. Να κοιτάς πάντα το μεγαλύτερο καλό, παρά το μικροπολιτικό συμφέρον. Και για αυτό ο Ολυμπιακός είναι αυτός που είναι και οι άλλοι είναι… ανύπαρκτοι. Για αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μόνο έναν ΚΑΝΟΝΙΚΟ εκπρόσωπο, όπου αναφέρεται: Τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης