Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέατρο του παραλόγου!

Θέατρο του παραλόγου!
Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 - 14:19

Άλλος κόσμος. Άλλο σύμπαν. Παράλληλο. Άλλη πραγματικότητα… Άλλος… θεός για τους μεν, άλλος για τους δε. Όπου «θεός» βάλτε την ποδοσφαιρική αρχή και διοργανώτρια του Κυπέλλου (εν προκειμένω) ΕΠΟ και όπου «μεν» και «δε» είναι οι «εξυγιαντές» και οι… άλλοι. Οι «μη εξυγιαντές». Ο Ολυμπιακός ευτυχεί να ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Και ας το… πληρώνει. Παραμονή του αγώνα-ρεβάνς με τον Παναιτωλικό, για το Κύπελλο Ελλάδας και ακόμη δεν ξέρουν στον Θρύλο αν επίσημα θα γίνει το ματς, ή αν θα αναβληθεί… Ξέρουν μόνο ποιοι θα… σφυρίξουν το ματς.

Και ενώ στον ΠΑΟΚ κάνουν… αποφόρτιση και ξεκούραση από τα πολλά πέναλτι που χτυπάνε και προετοιμάζονται για το ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα, στον Ολυμπιακό… παλεύουν να προετοιμάσουν το γήπεδό τους και την ομάδα, για ΑΓΩΝΑ. Για αγώνα που υπό νορμάλ συνθήκες, σε ένα νορμάλ ποδόσφαιρο, θα έπρεπε ήδη να έχει αναβληθεί. Ή τουλάχιστον να ξέρουμε ΕΠΙΣΗΜΩΣ και ΤΥΠΙΚΑ αν θα γίνει ή αν θα αναβληθεί. Αλλά τι βιαζόμαστε; Τρίτη μεσημέρι είναι. Σε λίγο ο Ολυμπιακός ανακοινώσει αποστολή και ο Παναιτωλικός θα βρίσκεται στον δρόμο και θα… έρχεται…

Στον Ολυμπιακό… αποχιονίζουν το Καραϊσκάκη και στον ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για ντέρμπι. Στον Ολυμπιακό… καθαρίζουν το χιόνι στο γήπεδο στο Νέο Φάληρο και στην Τούμπα… χαλαρά.

Διαβάστε επίσης