Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μεγάλη σημασία ενός (ακόμη πιο) γεμάτου ρόστερ!

Η μεγάλη σημασία ενός (ακόμη πιο) γεμάτου ρόστερ!
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 - 10:55

Ο Ολυμπιακός ήταν ήδη η πιο μπροστά από όλους, σε ρόστερ, σε παίκτες, σε οργάνωση. Και όμως, ενισχύεται. Καλό ε;! Είναι τυχαίο μετά που βλέπουν ΟΛΟΙ διαρκώς την πλάτη του; Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, όχι με λόγια. Αλλά με πράξεις. Με έργα. Του δίνει εργαλεία να δουλέψει. Του δίνει υλικά να χτίσει. Για το «σήμερα», αλλά και για το «αύριο» όπως είπαμε και νωρίτερα.

Η ομάδα είχε ήδη το πιο γεμάτο ρόστερ. Είχε ήδη τις περισσότερες λύσεις, από όλους τους ανταγωνιστές της, στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Μια ομάδα η οποία είναι ακόμη στο Κύπελλο και η οποία έκανε πλάκα στη Φενέρ, έχασε στις λεπτομέρειες ματς με μια ομάδα Μπουντεσλίγκα και φυσικά προκρίθηκε στην επόμενη φάση στην Ευρώπη και είναι εκεί και συνεχίζει…

Ο Ολυμπιακός, παρόλα αυτά, δεν επαναπαύεται. Δεν εφησυχάζει. Ενισχύεται! Φέρνει παίκτες. Γεμίζει και άλλο το ρόστερ. Ακόμη περισσότερο. Είναι άλλωστε σημαντικό η ομάδα, σε μια δύσκολη χρονιά, να έχει παίκτες ποιοτικούς, σε πληθώρα. Να έχει λύσεις. Πολλές λύσεις. Αλλά και καλές λύσεις. Παίκτες οι οποίοι θα μπορούν με επιτυχία να γεμίζουν «κενά», αλλά και θα μπαίνουν στο αρχικό σχήμα, όπου χρειάζεται, για να τονώνουν την ομάδα και να της δίνουν ώθηση!

Στον Ολυμπιακό δεν συμβιβάζονται με το καλό. Θέλουν το καλύτερο. Δεν συμβιβάζονται καν με το πολύ καλό. Θέλουν το πολύ καλύτερο. Δεν συμβιβάζονται ούτε με το εξαιρετικό. Θέλουν να πλησιάσουν όσο γίνεται περισσότερο, στο τέλειο. Έτσι δουλεύει αυτή η ομάδα. Έτσι είναι μαθημένη. Και γι’ αυτό δυναμώνει ακόμη περισσότερο το ρόστερ της, ενώ κάνει… πλάκα στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης