Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανανέωσε ο Μαρτίνς! Άλλα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό!

Ανανέωσε ο Μαρτίνς! Άλλα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό!
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 - 20:27
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Ήταν ένα ζήτημα που εδώ και καιρό ήταν στο προσκήνιο. Το τι θα γίνει με το συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνς που ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2022. Ο Πορτογάλος προπονητής, είχε προτάσεις, ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες του εξωτερικού, αλλά έχει επισημάνει πως του αρέσουν τα μακροχρόνια πρότζεκτ και η προτεραιότητά του, ήταν να ανανεώσει στον Ολυμπιακό.

Όπως και έγινε! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε πάνω του αυτή την υπόθεση και προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του κόουτς των «ερυθρολεύκων», για άλλα δύο χρόνια. Έτσι, το νέο του συμβόλαιο, θα λήγει το καλοκαίρι του 2024!

Ήταν ξεκάθαρο πως στην παρούσα φάση, ο πρόεδρος των Πειραιωτών θέλησε να βάλει τέλος σε οποιοδήποτε σενάριο. Και είναι ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, φέρνοντας παράλληλα και νέους παίκτες που προστίθενται στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήρθε το καλοκαίρι του 2018 στην ομάδα και φέτος διανύει την τέταρτή του σεζόν. Έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας, ενώ είναι το φαβορί για το τρίτο πρωτάθλημα και διεκδικεί και το δεύτερο Κύπελλο.

Ο γεννημένος στις 17 Ιουλίου 1970 προπονητής, έχει συμπληρώσει με τον Ολυμπιακό 196 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 131 νίκες, 35 ισοπαλίες και 30 ήττες.

Η ανανέωση του συμβολαίου του, σίγουρα είναι και μια σημαδιακή κίνηση, λίγες ώρες πριν το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός στηρίζει τον προπονητή του και πάνω του «χτίζει» και το μέλλον, έχοντας έτσι το συμβόλαιο σε ισχύ ως το 2024. Προφανώς, μπαίνουν στην… άκρη και τα όποια σενάρια!

Διαβάστε επίσης