Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανέτοιμος δεν θα μπει να παίξει ο Φορτούνης...

Ανέτοιμος δεν θα μπει να παίξει ο Φορτούνης...
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 - 19:38
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στη δράση. Ο Έλληνας άσος, θέλει όσο τίποτε άλλο να μπει ξανά στα γήπεδα, αλλά ψάχνοντας, μάθαμε δύο λεπτομέρειες. Που έχουν βάση και εξήγηση.

Υπήρξε μια πληροφορία πως μπορεί να παίξει στο ματς του Ολυμπιακού Β’ με τη Νίκη Βόλου. Κάτι τέτοιο, δεν θα γίνει. Ο Κώστας, θέλει το χρόνο του. Είναι απολύτως λογικό. Δεν θα ρισκάρουν με τη συμμετοχή του σε ένα ματς, έχοντας στα πόδια του… δύο προπονήσεις με την ομάδα.

Ακόμη και στην πρώτη του επιστροφή μετά το χειρουργείο, είχε μπει συντηρητικά. Είχε αρχίσει προπονήσεις, ήταν και αλλιώς. Ο Κώστας Φορτούνης θα δουλέψει και τις επόμενες ημέρες σε ρυθμό με την πρώτη ομάδα. Μόλις ανεβάσει και στροφές, πατήσει καλύτερα στα πόδια του, θα μπει και να παίξει.

Αυτή τη στιγμή, δεν χρειάζεται κανένα ρίσκο με την περίπτωσή του. Ας παίξει σε δύο, τρεις εβδομάδες. Για τότε άλλωστε ήταν το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του στη δράση. Οπότε, καλό είναι να υπάρχει υπομονή από όλες τις πλευρές. Δεν περιμένουμε άλλωστε ένα ματς με τον Ολυμπιακό Β’, για να «τσεκάρουμε» το ποιος είναι. Το παν, είναι να είναι έτοιμος όταν θα μπει και για όσο μπει… Αυτή τη στιγμή δεν είναι σε τέτοιο επίπεδο ετοιμότητας ώστε να μπει τόσο άμεσα…

Διαβάστε επίσης