Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Παρέμεινε το +9

Ολυμπιακός: Παρέμεινε το +9
Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 - 21:44

Αήττητος συνεχίζει ο Θρύλος, στον δρόμο προς το 47ο Πρωτάθλημα της ιστορίας του. Ήρθε ισόπαλος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και συνέχισε την αήττητη πορεία του προς τον 47ο τίτλο του. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σε 19 αναμετρήσεις, 14 νίκες και 5 ισοπαλίες και βρίσκονται στο +9 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και στο +11 από την ΑΕΚ.

Μια διαφορά που δεν πέφτει. Και δε θα πέσει. Ο Θρύλος θα συνεχίσει στην κορυφή. Είναι ο Πρωταθλητής και θα υπερασπιστεί τον τίτλο του, απέναντι σε ομάδες που δεν τις βλέπει καν! Ο ΠΑΟΚ των πέναλτι πήρε ισοπαλία σήμερα από τον Θρύλο, με τον διαιτητή Γκοντίνιο να «κλείνει» τα μάτια σε χέρι του Σίντκλει στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Η ΑΕΚ του… επενδυτή, ηττήθηκε από τον Βόλο στην έδρα της, σε ένα ματς που πήρε πέναλτι… μαϊμού στην αρχή του παιχνιδιού.

Όμως, ο Θρύλος δεν σταματάει εδώ. Πέρασε η Τούμπα, τελείωσε. Τώρα η προσοχή είναι στραμμένη στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη (02/02), με στόχο να διασφαλιστεί η διαφορά και, γιατί όχι, να διευρυνθεί! Όλα, στον δρόμο προς το 47ο

Διαβάστε επίσης