Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρόγραμμα-βουνό του Θρύλου τον Φλεβάρη, ανοίγει ευκαιρίες (photo)

Το πρόγραμμα-βουνό του Θρύλου τον Φλεβάρη, ανοίγει ευκαιρίες (photo)
Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2022 - 11:52

Φαντιγκά, Κεϊτά, Νταμπό. Ποδοσφαιριστές οι οποίοι έπιασαν λιμάνι, όπως και ο Κλίτσα πριν λίγες ημέρες, με στόχο μέσα από τη β’ ομάδα να γίνουν οι νέοι… Αγκιμπού. Και να μη χρειαστεί καν να παίξουν για τη β’ ομάδα. Ή έστω… ελάχιστα. Ο Ολυμπιακός έκανε μερικές πολύ δυνατές κινήσεις, σε επίπεδο προσθήκης νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι σε μικρή ηλικία έρχονται εδώ, στη… Μέκκα της ανάδειξης ταλέντων. Εδώ από όπου αρκετοί παίκτες έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια το βήμα προς τον πρωταθλητισμό, αρχικά και προς τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, στη συνέχεια…

Αλλά είναι γεγονός ότι το πρόγραμμα-βουνό του Θρύλου τον Φλεβάρη, ανοίγει ευκαιρίες. Ανοίγει διαδρόμους προς την πρώτη ομάδα. Ανοίγει τον δρόμο για ευκαιρίες και για δοκιμές, από πλευράς Μαρτίνς. Η ομάδα θα χρειαστεί φρεσκάρισμα σε περισσότερες από μία περιπτώσεις. Και θα το κάνει, δίνοντας ευκαιρίες και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές από τη β’ ομάδα, ή «ρεζέρβες» από την πρώτη ομάδα.

Η ΠΑΕ δημοσίευσε το πρόγραμμα του μήνα. Δείτε:

Διαβάστε επίσης

Άπειρος αλλά 39 ετών ο Γκάμαρης

Άπειρος αλλά 39 ετών ο Γκάμαρης

Ο ρέφερι του αγώνα Ολυμπιακός-Παναιτωλικός ορίζεται για πέμπτη φορά στη Super League. Σφύριξε και Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 2-0 και ΑΕΚ-Παναιτωλικός 1-2!

Τέρμα με ΚΑΡΥΔΙΑ

Τέρμα με ΚΑΡΥΔΙΑ

ΕΤΣΙ θες το τέρμα σου, στα ντέρμπι. Να δαγκώνει και να βγάζει ό,τι πάει μέσα.