Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώην της ΑΕΚ για την Εθνική Ελλάδας, τυχαίο;

Πρώην της ΑΕΚ για την Εθνική Ελλάδας, τυχαίο;
Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2022 - 14:45

Πολύ μπροστά είναι οι άνθρωποι γύρω από την Εθνική Ελλάδας. Ως φαβορί αυτή τη στιγμή προβάλλει το όνομα του πρώην της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογέτ! Ένας προπονητής οποίος έχει περάσει από τον πάγκο της ΑΕΚ και ο οποίος βεβαίως συνέδεσε το όνομά του, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τη συγκεκριμένα ομάδα. Τυχαίο; Ίσως…

Ίσως, βέβαια, να έχουμε ξανά… γνωστά φαινόμενα των τελευταίων 1-2 ετών, τα οποία έχουμε καταγράψει, στηλιτεύσει και αναδείξει… Με μια τέτοια επιλογή δεν αποκλείεται να τα… ξαναδούμε. Τι δεν αποκλείεται, δηλαδή, το πιο πιθανό αυτό είναι… Όλα δείχνουν ότι θα συνεχιστούν διάφορες κλήσεις στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μετά από μια-δυο συμμετοχές σε… συλλογικό επίπεδο.

Ο ίδιος με δηλώσεις του πρόσφατα, μάλιστα, είχε φροντίσει να… αποκαταστήσει και τη σχέση του με τον «πρόεδρό του», όπως ο ίδιος αποκαλεί τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αν και όλη η πλάση ήξερε ότι οι σχέσεις τους δεν ήταν και οι… καλύτερες. Ίσως τώρα να γίνουν ξανά. Αν δεν έχουν γίνει ήδη. «Η σχέση μου με τον πρόεδρό μου -έτσι τον αποκαλώ εγώ- τον Μελισσανίδη, είναι εξαιρετική», επεσήμανε, αλλά και: «Δεν θα είχα πρόβλημα να δουλέψω και πάλι μαζί του».

Εντάξει, ίσως και να το πέτυχε. Θα δούμε…

Διαβάστε επίσης