Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα λένε χωρίς συστολές! Πήραν παίκτη για να… πάρουν!

Τα λένε χωρίς συστολές! Πήραν παίκτη για να… πάρουν!
Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2022 - 15:06

Μιλάμε για… σχεδιασμό. Όχι αστεία. Μιλάμε για… προγραμματισμό, όχι παίξε-γέλασε! Και το κορυφαίο; Τα λένε και μόνοι τους! Τα παραδέχονται! Τα τονίζουν κιόλας! Τα συζητάνε χωρίς συστολές! Πήραν παίκτη για να… πάρουν! Με τους καλύτερους οιωνούς έρχεται αυτός ο Φράνσον στην ΑΕΚ. Πολύ μπροστά η φάση!

Αλήθεια! Ακούστηκε μέχρι και αυτό σήμερα, από άνθρωπο που ασχολείται εκτενώς με τα θέματα των «κιτρινόμαυρων»! Ότι η ΑΕΚ πήρε τον παίκτη επειδή… πιέστηκε! Άρα, απλώς για να μην κλείσει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στο… απόλυτο μηδέν, η ΑΕΚ πήγε και έκανε μια μεταγραφή στο παρά ένα. Ή και στο… και ένα, βασικά, αφού δεν έχει ανακοινωθεί ο παίκτης. Ο οποίος βεβαίως αν το ακούσει αυτό θα… φρίξει!

Όπως φανταζόμαστε θα… φρίττουν και οι ίδιοι οι οπαδοί της ΑΕΚ, με τον σχεδιασμό της ομάδας τους, η οποία έκανε μεταγραφή… για να μην τη γιουχάρουν οι οπαδοί. Δεν το υπολόγισαν ότι είναι κλειστά τα γήπεδα και δεν έχει πολύ κόσμο; Ή και καθόλου; Ποιος να τους γιουχάρει; Ή μήπως τόσο καιρό τώρα, δεν… έχει καταλάβει μέχρι και ο πιο αδαής οπαδός της ΑΕΚ τι γίνεται και πως;

Εντάξει, μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε τώρα… Εδώ είμαστε, τα βλέπουμε και τα ζούμε. Άλλοι φτιάχνουν ΟΜΑΔΕΣ και άλλοι… πιέζονται και κάνουν καμιά μεταγραφή, για να γλιτώσουν τη γιούχα.

Διαβάστε επίσης