Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ημέρα γεμάτη Θρύλο σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Ημέρα γεμάτη Θρύλο σε Ελλάδα και Ευρώπη!
Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2022 - 23:14

Γεμάτη με Θρύλο είναι η Τετάρτη (02/02), γεμάτη «ερυθρόλευκες» αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πόλο και χάντμπολ. Ο Θρύλος δίνει δυνατές αναμετρήσεις που κρίνουν προκρίσεις (Πόλο και Χάντμπολ), εξασφαλίζουν διαφορές (Ποδόσφαιρο) και δίνουν ψυχολογία για τη συνέχεια (Μπάσκετ).

Το πρόγραμμα της ημέρας ξεκινάει με τον Ολυμπιακό Β’ και την, εξ αναβολής, αναμέτρηση με την Ξάνθη για την 12η αγωνιστική της Super League 2. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα υποδέχεται την Ξάνθη στις 15:00 (ΕRTSPORTS) και έχει στόχο να δώσει συνέχεια στη νίκη που πέτυχε απέναντι στη Νίκη Βόλου και να προσθέσει τρεις ακόμη βαθμούς στη συγκομιδή της.

Στις 17:00 αγωνίζεται η ομαδάρα του Θοδωρή Βλάχου. Ξεκινάνε οι υποχρεώσεις για το Κύπελλο Ελλάδας στο Πόλο Ανδρών και ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Γουδή στο νοκ άουτ αγώνα της φάσης των «16», με μοναδικό στόχο μια, ακόμη, νίκη και πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

Τη σκυτάλη, στη συνέχεια, την παίρνει ο Ολυμπιακός στο Ποδόσφαιρο, ο οποίος υποδέχεται τον Παναιτωλικό για την 21η αγωνιστική της Super League στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 17:15 (Novasports 2HD). Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία θα τους εξασφαλίσει το +9 και, σε περίπτωση γκέλας του ΠΑΟΚ, θα το διευρύνει κιόλας.

Η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού στρέφει, αύριο, την προσοχή της στον θεσμό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη Νίκαιας στο «Μάνος Λοΐζος» με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα της εξασφαλίσει το «εισιτήριο» της για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Άρη Νίκαιας στις 20:00 και θέλουν μόνο την νίκη.

Το «ερυθρόλευκο» πρόγραμμα της Τετάρτης, κλείνει με τη «μάχη» του μπασκετικού Ολυμπιακού στη Μαδρίτη κόντρα στην, αήττητη εντός έδρας, Ρεάλ. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και ψάχνουν τη νίκη που θα τους επιτρέψει να ανακτήσουν τη ψυχολογία τους. Παίζουν σε μια πολύ καλή ομάδα και θα κυνηγήσουν μια νίκη, η οποία θα τους δώσει την ευκαιρία να ανελιχθούν και πάλι στη βαθμολογία της Euroleague. Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 21:45 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια Novasports.

Διαβάστε επίσης

Η πρώτη «απάντηση»! (photo)

Η πρώτη «απάντηση»! (photo)

Βάλε τον Παναιτωλικό στη… θέση του. Μέχρι να έρθει και η ώρα του Κυπέλλου και της πρόκρισης. Σέντρα για τη Σούπερ Λιγκ στις 17:15.