Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τετράδα, η επιστροφή

Τετράδα, η επιστροφή
Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2022 - 13:59

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν «άνοιξε τα χαρτιά του» για το ματς με τον Παναιτωλικό και η αλήθεια είναι πως δεν προκύπτουν πολλά «σίγουρα» στοιχεία, για το πως ο Πορτογάλος έχει κατασταλάξει στο να παρατάξει τον Ολυμπιακό σήμερα το απόγευμα, στο Καραϊσκάκη. Αν και έκανε κάποιες δοκιμές, αυτές δεν δίνουν ακριβή εικόνα, για το πως αναμένουμε να δούμε σήμερα στο ματς πρωταθλήματος, τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ένα πολύ πιθανό σενάριο, το οποίο αναμένουμε να δούμε, είναι η επιστροφή στο αρχικό σχήμα και όχι στην πορεία του ματς, της διάταξης με 4 ποδοσφαιριστές πίσω. Με τετράδα στην άμυνα. Οι αυξημένες λύσεις που έχει ο Πέδρο Μαρτίνς στα χέρια του, μεσοεπιθετικά, του δίνουν τη δυνατότητα να επαναφέρει το πιο… γνωστό του σχήμα, στην 11άδα του Ολυμπιακού. Αυτό με τέσσερις παίκτες στην άμυνα. Όπως το 4-3-3 ή το 4-2-3-1.

Εφόσον αυτό υλοποιηθεί, όπως φαίνεται, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να βάλει στην αρχική ενδεκάδα και δη στην άμυνα, τους Όλεγκ αριστερά, Σωκράτη-Μανωλά στο κέντρο και Λαλά δεξιά. Ο Πέδρο δείχνει να έχει προτίμηση στον Κένι Λαλά, όταν επιλέγει ένα σχήμα με τέσσερις παίκτες πίσω, σε αντίθεση με την τριάδα και τους δύο φουλ μπακ. Εκεί δείχνει να προτιμά τον Ανδρούτσο. Ακριβώς, λοιπόν, επειδή αναμένουμε να δούμε τέσσερις παίκτες στην άμυνα κόντρα στον Παναιτωλικό, είναι το πιο πιθανό ότι δεξιά θα δούμε τον Λαλά.

Διαβάστε επίσης