Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ερυθρόλευκη «αγκαλιά» στον Άλκη! (photos)

Η ερυθρόλευκη «αγκαλιά» στον Άλκη! (photos)
Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2022 - 12:16

Με δημοσιεύσεις τους στα social media, οι «ερυθρόλευκοι» αφιέρωσαν τη νίκη και τα γκολ τους στη μνήμη του, αδικοχαμένου, Άλκη Καμπανού, ο οποίος δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ένα συμβάν το οποίο άγγιξε όλη την Ελλάδα, με το μήνυμα να είναι ένα και ξεκάθαρο... «Για τον Άλκη». Αυτό το μήνυμα πέρασε και από το Καραϊσκάκη.

Παίκτες του Θρύλου όπως ο Σωκράτης, ο Βαλμπουενά, ο Αγκιμπού, ο Ανδρούτσος, ο Μπουχαλάκης, ο Φαντιγκά και ο Γκάρι Ροντρίγκες, έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον Άλκη, θέλοντας να αποτιμήσουν έναν ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του.

«Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του νεαρού άνδρα από τη Θεσσαλονίκη» έγραψε ο Αγκιμπού Καμαρά, «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ» ανέφερε ο Σωκράτης, ενώ οι Γκάρι και Βαλμπουενά αφιέρωσαν τα γκολ τους στον Άλκη, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στους οικείους τους. «Η σκέψη όλων μας στον αδικοχαμένο Άλκη», πρόσθεσε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Δείτε τα ποσταρίσματα της «ερυθρόλευκης αγκαλιάς» στον Άλκη:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ABoucha5 (@bouchalakis)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη B.F ???? (@b.fadiga)

Διαβάστε επίσης

Ε ναι! Έγιναν ανέκδοτο πια!

Ε ναι! Έγιναν ανέκδοτο πια!

Ο ένας στέλνει τους αντιπάλους στη λευκή βούλα του κέντρου, για σέντρα, ο άλλος έχει… κατασκηνώσει στην λευκή βούλα των πέναλτι, στην περιοχή των αντιπάλων του.