Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΕΠΟ εκτέθηκε με τον Πογέτ και... τρέχει!

Η ΕΠΟ εκτέθηκε με τον Πογέτ και... τρέχει!
Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2022 - 15:35
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η ΕΠΟ προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα! Ενώ ο κόσμος το 'χε τούμπανο ότι ο Γκουστάβο Πογέτ θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, έκανε εκτελεστική επιτροπή για να εγκρίνει την πρόσληψή του! Σα να μην έφτανε αυτό, θα βγάλουν και ανακοίνωση ότι θα κάνουν διαπραγματεύσεις με τον Ουρουγουανό, έτσι θα μας πουν, με σκοπό τη συμφωνία! Όμως, πως γίνονται διαπραγματεύσεις, όταν όλοι ξέρουν ότι υπάρχει συμφωνία; Μας πληροφόρησε για αυτό η προπαγάνδα τους...

Σα να μην έφτανε αυτό, πριν τον ...εγκρίνουν, υπήρξε σχετική εισήγηση του τεχνικού διευθυντή, Κώστα Κωνσταντινίδη! Ενώ, όπως έχουμε γράψει, ήταν (και είναι) ήδη γνωστό ότι ο Πογέτ θα είναι ο διάδοχος του Ολλανδού Φαν'τ Σιπ!

Ό,τι και να κάνουν στο Πάρκο Γουδή, δεν μπορούν να πείσουν. Έχασαν τις εντυπώσεις, αφού το συμπέρασμα που βγαίνει πρώτα το διάβασαν και μετά ενέκριναν την πρόσληψη του Ουρουγουανού, πρώην τεχνικού της ΑΕΚ, άρα κάποιος μπορεί να πει ότι χειροκρότησαν και δεν αποφάσισαν. Η ΕΠΟ έδωσε την εντύπωση ότι εκτέθηκε με την υπόθεση Πογέτ και...τρέχει να τα μαζέψει! Πληροφοριακά, η ομοσπονδία έχει δυο επιτροπές, αρμόδιες για την Εθνική!

Χώρια που μας έλεγαν ότι θέλουν Γερμανό ή Ιταλό, άντε Ευρωπαίο, μέχρι που κατέληξαν σε Ουρουγουανό, ο οποίος ήρθε πριν από δυο εβδομάδες στην Αθήνα, και με τις δηλώσεις του, στην εκπομπή του Νικολαϊδη, αποκατέστησε τη σχέση του με την ΑΕΚ και με τον Μελισσανίδη. Χώρια που ο Πογέτ δεν έχει εμπειρία από πάγκο εθνικής ομάδας. Αυτά προηγήθηκαν, μέχρι πριν από δυο μέρες που έμαθε όλος ο κόσμος ότι ο Πογέτ θα είναι ο επόμενος προπονητής. Μαζί με όλο τον κόσμο το έμαθαν και οι παράγοντες της ΕΠΟ, ανεπίσημα, μέχρι τη σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή που το πληροφορήθηκαν επίσημα....

Μακάρι, η ΕΠΟ να έχει... εγκρίνει σωστά. Για να σταματήσει ο κατήφορος της Εθνικής.

Διαβάστε επίσης

Η πετυχημένη Γραμμή Μαζινό!

Η πετυχημένη Γραμμή Μαζινό!

Μπορεί η πραγματική, εκείνη του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου να μην πέτυχε στην υπεράσπιση της Γαλλίας, αλλά ο Γιαν Εβμιλά κάνει το ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! Υπερασπίζεται ΣΩΣΤΑ τον Θρύλο!