Ντουντούκα
Μίτσελ, η επιστροφή και πάμε δυνατά!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

ΕΠΟ: Όπως τα λέγαμε! Πογέτ και... διαπραγματεύσεις!

ΕΠΟ: Όπως τα λέγαμε! Πογέτ και... διαπραγματεύσεις!
Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2022 - 19:25

Γράφαμε λίγο νωρίτερα, σε προηγούμενο κείμενο... «Η ΕΠΟ προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα! Ενώ ο κόσμος το 'χε τούμπανο ότι ο Γκουστάβο Πογέτ θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, έκανε εκτελεστική επιτροπή για να εγκρίνει την πρόσληψή του! Σα να μην έφτανε αυτό, θα βγάλουν και ανακοίνωση ότι θα κάνουν διαπραγματεύσεις με τον Ουρουγουανό, έτσι θα μας πουν, με σκοπό τη συμφωνία! Όμως, πως γίνονται διαπραγματεύσεις, όταν όλοι ξέρουν ότι υπάρχει συμφωνία; Μας πληροφόρησε για αυτό η προπαγάνδα τους...».

Η επιβεβαίωση ήρθε λίγες ώρες μετά, μιας και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση γνωστοποιώντας πως ο εκλεκτός για τη θέση του προπονητή στην Εθνική Ελλάδας είναι ο Γκουστάβο Πογέτ και πως θα ακολουθήσουν διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση της συμφωνίας!

Μα δεν είναι φοβερό;

Δείτε την ανακοίνωση:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επέλεξε τον Gustavo Poyet για τη θέση του προπονητή της Εθνικής Ομάδας των Ανδρών. Θα ακολουθήσουν διαπραγματεύσεις για την οριστική επίτευξη και τον καθορισμό των λεπτομερειών της συμφωνίας.

Αποφάσισε τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 3 Μαρτίου 2022 με θέμα την επικύρωση του διορισμού των μελών του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

* Πριν την έναρξη της συνεδρίασης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ποδοσφαιριστή του Γ.Σ. Ηλιούπολης Αλέξανδρου Λάμπι».

Διαβάστε επίσης