Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο και μόνο που διαφημίζει η παραμύθα τον Πογέτ, αρκεί

Μόνο και μόνο που διαφημίζει η παραμύθα τον Πογέτ, αρκεί
Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2022 - 14:05

Μετά τα τελευταία… άκρως επιτυχημένα εγχειρήματα στον πάγκο της Εθνικής, είναι λογικό η εμπιστοσύνη μας στην «εξυγίανση» και τα ΜΜΕ της να είναι στο κατακόρυφο. #not.

Μόνο και μόνο που διαφημίζει η παραμύθα τον Πογέτ, αρκεί. Αρκεί για να καταλάβει κανείς τι… παίζει. Ή τι θα… παιχτεί πάλι. Μακάρι να πάει καλά ο άνθρωπος. Μακάρι να μην καλεί παίκτες συγκεκριμένων ομάδων, μετά από μιάμιση συμμετοχή σε συλλογικό επίπεδο, μόνο και μόνο για να… διαφημιστούν παραπάνω και να… βγουν πιο εύκολα στην αγορά.

Το βασικότερο; Μακάρι να πάει η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΛΑ! Να πάει σε μεγάλες διοργανώσεις. Να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να δείξει μία καλύτερη εικόνα, από αυτή στην οποία μας έχει συνηθίσει ΟΛΑ τα χρόνια της «εξυγίανσης».

Αλλά αν… προμοτάρουν και εγγυώνται για αυτό τα γνωστά ΜΜΕ της «εξυγίανσης», πως να εμπιστευθούμε και να δώσουμε… περίοδο χάριτος; Πως να αποθέσουμε την πίστη μας, σε αυτούς που έχουν συνεισφέρει, με την κάλυψή τους και με τη στήριξή τους, στο γνωστό «σύστημα», στον… καταποντισμό της Εθνικής Ελλάδας και την πλήρη εξαφάνισή της, από τη διεθνή σκηνή;

Ε, δεν γίνεται…

Διαβάστε επίσης

Καθιερώνει ξανά την τετράδα, αλλά…

Καθιερώνει ξανά την τετράδα, αλλά…

Με τον Παναιτωλικό ήταν πιο λειτουργική η ομάδα, έπαιξε πιο επιθετικά και ήταν καλύτερη δημιουργικά. Φαίνεται πως η τετράδα της πάει καλύτερα και ο Μαρτίνς πάει για να την καθιερώσει ξανά.

Με όποιον και να έρθει, με ήττα θα φύγει

Με όποιον και να έρθει, με ήττα θα φύγει

Αν μετά το Καραϊσκάκη δεν υπάρχει Γιαννίκης στον πάγκο της ΑΕΚ, δεν θα είναι και… έκπληξη. Πρώτη φορά θα… ξανασυμβαίνει. Αν, βέβαια, έρθει Καραϊσκάκη με Γιαννίκη…