Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με 50% πληρότητα το Αταλάντα-Ολυμπιακός

Με 50% πληρότητα το Αταλάντα-Ολυμπιακός
Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2022 - 13:29

Τη Δευτέρα (6/2) αρχίζει διάθεση των εισιτηρίων για το Αταλάντα-Ολυμπιακός (17/2), με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει πως θα διατεθούν 10.500 εισιτήρια για την αναμέτρηση, δηλαδή το 50% της χωρητικότητας του γηπέδου!

Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την παρουσία του στους «16» του Europa League, με την πρώτη αναμέτρηση να γίνεται στην Ιταλία και τον επαναληπτικό να γίνεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 24/02. Η Αταλάντα ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν μέσω internet από την Δευτέρα (07/02) και πως θα χρησιμοποιηθεί το 50% της χωρητικότητας του γηπέδου με τους φιλάθλους να είναι διασκορπισμένοι σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

Στον Ολυμπιακό δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα το πόσοι φίλαθλοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης», ανάλογα με την χαλάρωση των μέτρων για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

** Η φωτογραφία είναι από το Twitter της Αταλάντα.

Διαβάστε επίσης

Αποκάλυψη – βόμβα Κούγια για την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού (videos)

Αποκάλυψη – βόμβα Κούγια για την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού (videos)

Για φωτογραφία στην οποία ο φερόμενος ως δολοφόνος του 19χρονου Άλκη είναι μαζί με φίλο του, ο οποίος είναι γιος ανώτερου στελέχους της Αστυνομίας έκανε λόγο μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο συνήγορος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας.