Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η 8η αναβολή στη «δίκη της πιστόλας» είναι γεγονός! (video)

Η 8η αναβολή στη «δίκη της πιστόλας» είναι γεγονός! (video)
Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2022 - 13:11

Για άλλη μια φορά πηγαίνει «πίσω» το θέμα που δυσφήμισε παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ. Μέρες που είναι, δεν πρέπει να συζητάμε για… πιστόλια και τέτοια. Αλλά τα «βρίσκουμε» ξανά μπροστά μας, δυστυχώς… Η 8η αναβολή στη «δίκη της πιστόλας» είναι γεγονός! Για άλλη μια φορά, 8η σερί, η υπόθεση δεν εκδικάζεται και παίρνει αναβολή.

Ο λόγος; Το δικαστήριο ζήτησε εξαίρεση του δικηγόρου του Ιβάν, Λάμπρου Μαργαρίτη. Ο λόγος της εξαίρεσής του έχει να κάνει με το γεγονός πως ο κύριος Μαργαρίτης είναι καθηγητής πανεπιστημίου και ως εκ τούτου δεν δύναται να παρασταθεί σε υποθέσεις πλημμελημάτων, όπως αυτά για τα οποία κατηγορείται ο Ιβάν Σαββίδης. Κάτι που προφανώς γνωρίζουν μέχρι και οι φοιτητές της Νομικής, ή οι ασκούμενοι. Αλλά όχι η πλευρά Σαββίδη…

Μαζί με τον Ιβάν, κατηγορούνται άλλα 6 άτομα, μέλη της προσωπικής του φρουράς και ο πρώην τεχνικός διευθυντής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ. Θυμόμαστε όλοι τι είχε γίνει στην Τούμπα, εκείνο το βράδυ, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης