Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πήραν «φωτιά» τα πληκτρολόγια για να υπερασπιστούν ΕΠΟ και «εξυγίανση»!

Πήραν «φωτιά» τα πληκτρολόγια για να υπερασπιστούν ΕΠΟ και «εξυγίανση»!
Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2022 - 12:10

Δήλωση-σοκ του Λευτέρη Αυγενάκη, για το πως «η οπαδική βία έχει άμεση σχέση με την κουλτούρα και το πνεύμα διοίκησης στην ΕΠΟ», σας μεταφέραμε νωρίτερα. Και έτρεξαν αμέσως οι… υπέρμαχοι της «εξυγίανσης»! Δεν έχασαν χρόνο… Έσπευσαν, σε φόντο πορτοκαλί, να σηκώσουν ασπίδα προστασίας στην αγαπημένη τους ΕΠΟ, η οποία με τη σειρά κάνει ό,τι μπορεί, για να μένουν στον «αφρό» τα… αγαπημένα της (και αγαπημένα τους) ποδοσφαιρικά «παιδιά».

Δεν έχουν συστολές εκεί στην παραμύθα. Δεν καταλαβαίνουν από… προσχήματα. Ενόχλησε τόσο πολύ η τοποθέτηση Αυγενάκη, που έτρεξαν αμέσως να πάρουν τις… ασπίδες. Προσέξτε, δεν εξετάζουμε εδώ το αν ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει δίκιο. Μεταφέρουμε απλώς τι είπε. Μια δήλωση-σοκ. Μια δήλωση-βόμβα… Και καταγράφουμε την ΑΜΕΣΗ αντίδραση της παραμύθας, σε πορτοκαλί φόντο, η οποία έσπευσε ως… σωματοφύλακας της ΕΠΟ και της «εξυγίανσης», να τα βάλει ξανά με τον υφυπουργό αθλητισμού.

Εμείς σωματοφύλακες είμαστε ΜΟΝΟ του Ολυμπιακού! Ούτε του Αυγενάκη, ούτε της κυβέρνησης που υπέγραψε την αλλαγή νόμου για να μην υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ στην υπόθεση της φερόμενης ως πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη. Ασχέτως του αν τελικά ο νόμος χρειάστηκε ή όχι, η ουσία είναι ότι υπεγράφη και… άλλαξε! Και εμείς μένουμε ΜΑΚΡΙΑ από αυτό. Και δίπλα μόνο στον Θρύλο.

Αλλά η… κάψα του γνωστού προπαγανδιστικού συστήματος της «εξυγίανσης», να τρέξει να… καλύψει την αγαπημένη του ΕΠΟ, είναι πραγματικά… παροιμιώδης!

Ο Αυγενάκης ενόχλησε που είπε ότι «η οπαδική βία έχει άμεση σχέση με την κουλτούρα και το πνεύμα διοίκησης στην ΕΠΟ». Όταν εκείνοι μας έλεγαν ότι για τη βία στα γήπεδα της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού έφταιγε ο Ολυμπιακός, ήταν… καλά;! Αναρωτιόμαστε…

Διαβάστε επίσης

Δολοφονία Άλκη: Φωτογραφία με μαχαίρι του Γιώργου Σαββίδη έδειξε ο Κούγιας στους δημοσιογράφους (photos)

Δολοφονία Άλκη: Φωτογραφία με μαχαίρι του Γιώργου Σαββίδη έδειξε ο Κούγιας στους δημοσιογράφους (photos)

«Ο γονείς του μου είπαν να σας δημοσιοποιήσω μία φωτογραφία: αυτή τη φωτογραφία ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη του Άρη εναντίον του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας» τόνισε ο ίδιος.