Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αύξηση φιλάθλων στα γήπεδα, στο προσκήνιο!

Αύξηση φιλάθλων στα γήπεδα, στο προσκήνιο!
Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2022 - 12:40

Το υπουργείο Υγείας ζήτησε αύξηση πληρότητας στα γήπεδα και μένει να φανεί αν θα δώσει το ΟΚ η επιτροπή εμπειρογνωμόνων. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν σήμερα Τρίτη 8/2, η σκέψη να αυξηθεί η πληρότητα στα γήπεδα και να φτάσει σε ένα επίπεδο της τάξεως του 40% ή 50% φέρεται να εξετάζεται και δεν αποκλείεται να προχωρήσει.

Κρατάμε μικρό καλάθι, αφού η πανδημία παραμένει σε εξέλιξη και τα κρούσματα με τους θανάτους σε υψηλά επίπεδα. Αλλά όπως έγινε γνωστό, το σχέδιο να αυξηθούν σταδιακά οι φίλαθλοι στα γήπεδα εξετάζεται και δεν αποκλείεται να εφαρμοστεί. Εάν αυτό συμβεί, δεν αποκλείεται να το δούμε και από το επόμενο Σαββατοκύριακο, 19/20 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και σήμερα ο περιορισμός της πληρότητας των γηπέδων παραμένει στο 10%, με ανώτατο όριο τους 1.000 φιλάθλους. Ο Ολυμπιακός κρατά κλειστό το γήπεδό του, αρνούμενος να κάνει διακρίσεις ανάμεσα στους φιλάθλους του, προτιμώντας να μην βάζει καθόλου κόσμο στις εξέδρες.

Διαβάστε επίσης

Δολοφονία Άλκη: Φωτογραφία με μαχαίρι του Γιώργου Σαββίδη έδειξε ο Κούγιας στους δημοσιογράφους (photos)

Δολοφονία Άλκη: Φωτογραφία με μαχαίρι του Γιώργου Σαββίδη έδειξε ο Κούγιας στους δημοσιογράφους (photos)

«Ο γονείς του μου είπαν να σας δημοσιοποιήσω μία φωτογραφία: αυτή τη φωτογραφία ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη του Άρη εναντίον του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας» τόνισε ο ίδιος.