Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με ισχυρή αστυνομική δύναμη η προπόνηση της ΑΕΚ!

Με ισχυρή αστυνομική δύναμη η προπόνηση της ΑΕΚ!
Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 - 15:15

Εκτός στόχων έχει μείνει η ομάδα της ΑΕΚ από τις αρχές Φεβρουαρίου, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» αποκλείστηκαν χθες από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και βρίσκονται στο -14 στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Αυτό είχε ως συνέπεια, οι άνθρωποι της ΑΕΚ να φέρουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στα Σπάτα την ώρα της προπόνησης της ομάδας.

Φοβούμενοι, λοιπόν, την οργισμένη αντίδραση από τον κόσμο της ΑΕΚ, που συνεχίζει να «γεύεται» αποτυχίες, οι άνθρωποι της ΑΕΚ φρόντισαν ώστε να υπάρχουν στο προπονητικό κέντρο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και περιπολικά της αστυνομίας. Βέβαια, δεν πήγαν οπαδοί στα Σπάτα, όπως προκύπτει από τις πληροφορίες.

Το κλίμα στην ΑΕΚ είναι βαρύ, καθώς η ομάδα θα μείνει για ΑΚΟΜΗ μια χρονιά χωρίς τίτλους, έχοντας μάλιστα αποκλειστεί από την Ευρώπη από το καλοκαίρι και από την Βελέζ Μόσταρ!

Η χρονιά, λοιπόν, που ξεκίνησε με βλέψεις για τίτλους και ευρωπαϊκή πορεία, καταλήγει σε… προπονήσεις με συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων, υπό των φόβο οργισμένων αντιδράσεων από τον αγανακτισμένο κόσμο της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης