Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός Β’ δίνει στους παίκτες ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ!

Ο Ολυμπιακός Β’ δίνει στους παίκτες ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ!
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 - 13:43

Έχουμε πει πάρα πολλές φορές ότι ο Ολυμπιακός Β’ δεν δημιουργήθηκε για να… κατακτήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Όχι, σε καμία περίπτωση. Στόχος του είναι φτιάχνει παίκτες. Στόχος του είναι να δημιουργεί χαρακτήρες και να τους γαλουχεί στον πρωταθλητισμό, να τους «μπολιάζει» με τη νοοτροπία της νίκης. Πάνω από όλα, να δίνει σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ. Να τους δίνει την απόλυτη ψυχολογία νικητή, η οποία είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη, όταν φοράς τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Σουρλής, ο Κίτσος, οι παίκτες που πήραν και έχουν πάρει και πιο πριν το «χρίσμα» στην πρώτη ομάδα, το ξέρουν καλά. Δίνει τρομερή ψυχολογία, το να παίρνεις αγωνιστικό ρυθμό, σε κανονικό πρωτάθλημα, με επαγγελματικές ομάδες και να νικάς, να παίρνεις αποτελέσματα, να κάνεις καλά ματς. Να παίζει σε υψηλότερο επίπεδο και σε μεγαλύτερη δυσκολία, από εκείνα που συναντάς σε επίπεδο Ακαδημιών.

Είναι η ευκαιρία, μέσα από τον Ολυμπιακό Β’, για όλους τους ποδοσφαιριστές, να διακριθούν και να πάνε στην πρώτη ομάδα. Είναι το τελευταίο σκαλοπάτι. Και οφείλουν, όσοι μπορούν και το ‘χουν, να την αρπάξουν από τα μαλλιά. Και να νιώθουν, κάθε φορά που φορούν τη φανέλα του Ολυμπιακού, σαν… ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ! Έτσι θα πάνε μπροστά.

Διαβάστε επίσης