Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φαν’τ Σιπ για ΑΕΚ!

Φαν’τ Σιπ για ΑΕΚ!
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 - 14:29

Άρχισε το… δούλεμα. Δεν εννοούμε ότι δουλεύουν τον κόσμο. Δουλεύουν την… περίπτωση Φαν’τ Σιπ! Στην ΑΕΚ! Ε βέβαια! Είναι το μόνο… λογικό! Μη μας πείτε ότι… δεν το είχατε και εσείς στην άκρη του μυαλού σας!; Δεν μπορεί να μην πέρασε από το μυαλό ΟΛΩΝ των ποδοσφαιρόφιλων σε αυτή τη χώρα, ότι… προς τα εκεί θα πάει ο «επενδυτής»!

Ο προπονητής με τον οποίο… συστήθηκαν στον κόσμο, σε επίπεδο Εθνικής ομάδας, ποδοσφαιριστές όπως ο Ρότα, ή ο Μήτογλου, οι οποίοι μετά από… μία συμμετοχή με την ΑΕΚ, κλήθηκαν στην Εθνική Ελλάδας, από τον Ολλανδό, ο οποίος, άθελά του… έστρωνε όπως φαίνεται, το χαλί, για να αναλάβει ΑΕΚ του «επενδυτή»!

Έχει προταθεί ο προπονητής, ο οποίος έβαλε στο «διεθνές κάδρο» ορισμούς από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι υπό άλλες συνθήκες θα περίμεναν σίγουρα λίγο… παραπάνω, για να φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο και να γράψουν συμμετοχή ή συμμετοχές, με αυτή. Ο Φαν’τ Σιπ «παίζει» δυνατά για τον πάγκο της ΑΕΚ και το γεγονός ότι… προμοτάρεται ήδη, από γνωστό «εξυγιαντικό» ΜΜΕ, ως μία λύση, η οποία δεν πρέπει να περάσει… έτσι.

Κατανοητό;

Είμαστε πραγματικά περίεργοι, για το τι θα διαβάζαμε, αν σε μια αντίστοιχη ιστορία, αντί της ΑΕΚ ήταν το όνομα του… Ολυμπιακού κάπου εκεί. Τα «εξυγιαντικά» ΜΜΕ έσπρωχναν πόσο καιρό την ανανέωση Φαν’τ Σιπ και όταν κατάλαβαν ότι… δεν, το πράγμα… προχώρησε. Και που πήγε; Να «παίζει» ο Φαν’τ Σιπ για αντικαταστάτης του Γιαννίκη, στον πάγκο της ΑΕΚ!

Ούτε τα προσχήματα πια… Από την ΑΕΚ διαψεύδουν, αλλά θυμίζουμε ότι ακόμη δεν έχει απολυθεί ο Γιαννίκης… Ίσως και για αυτό η διάψευση, αυτή τη στιγμή…

Διαβάστε επίσης