Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι τους κόβεις τα «φτερά» και ανοίγεις τα δικά σου

Έτσι τους κόβεις τα «φτερά» και ανοίγεις τα δικά σου
Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 - 10:33

Άλλο ένα μήνυμα από πλευράς Ολυμπιακού, στην «κούρσα» του πρωταθλήματος. Άλλο ένα προς τους «εξυγιαντές».

Έτσι τους κόβεις τα «φτερά» και ανοίγεις τα δικά σου. Έτσι πετάς εσύ προς τον τίτλο και αφήνεις τους «δικέφαλους αετούς» να… ψάχνονται για το πότε θα καταφέρουν να πετάξουν ξανά…

Περιμένουν κάθε αγωνιστική να κάνεις γκέλα. Περιμένουν κάθε αγωνιστική να σε δουν να «στραβοπατάς». Λεωφόρος, Τούμπα, ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη… Θα περιμένουν και τον Βόλο τώρα. Πάντα κάτι περιμένουν. Πάντα κάτι προσμένουν. Και πάντα τους κόβεις την όρεξη. Τους κόβεις την προσμονή. Και τους κάνεις να απογοητεύονται, κάθε φορά και περισσότερο. Τους κάνεις να νιώθουν αδύναμοι και μικροί, μπροστά στο μεγαλείο σου. Τους κάνεις να αντιλαμβάνονται ότι όσο επενδύουν στην… ΕΠΟ, στην πόλωση, στις σκευωρίες και στα… εργαλεία της «εξυγίανσης», πρωτάθλημα δεν θα δουν. Τους κάνεις να αντιλαμβάνονται ότι όσο επιλέγουν να μη φτιάχνουν ομάδες και να αρκούνται στο… περίπου, τόσο θα βλέπουν την πλάτη σου.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε και χθες να στείλει μήνυμα τίτλου. Να κάνει «παράσταση νίκης» που λέμε. Κανείς από τους «εξυγιαντές» δεν κατάφερε φέτος να τον νικήσει. Και κατά γενική ομολογία, ο Ολυμπιακός φέτος δεν βρίσκεται στην απολύτως καλή κατάσταση, στην οποία θα μπορούσε να βρεθεί. Και όμως, παραμένει απείρως ανώτερος από τους «εξυγιαντές», στους οποίους κάνει… πλάκα.

Διαβάστε επίσης