Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Του Αγίου Βαλεντίνου θέλει… γλύκα

Του Αγίου Βαλεντίνου θέλει… γλύκα
Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 - 11:03

Μπήκε για λίγο στο ματς. Για 10 λεπτά περίπου, στο φινάλε. Και όμως, κατάφερε να κάνει τη διαφορά και να δείξει ξανά δείγμα της εξαιρετικής ποιότητάς του. Ένας παίκτης… δαντελένιος, που λέμε. Αέρινος. Ένας αρτίστας. Τα ξέραμε τα χαρακτηριστικά του, πριν φορέσει τη φανέλα του Θρύλου.

Αλλά φάνηκε και χθες το γιατί ο Ολυμπιακός τον έφερε. Ο Καρβάλιο είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος εκτός από το να «βλέπει» γήπεδο και να μοιράζει, μπορεί να… σπάσει και λιγάκι παραπάνω τα νεύρα των αντιπάλων του. Να… τους διαλύσει λιγάκι παραπάνω την ψυχολογία.

Ο Καρβάλιο έχει την πάσα, έχει την μπαλιά, έχει την κάθετη, τη διαγώνια, έχει την απρόβλεπτη και τελείως απροσδόκητη μεταβίβαση. Ενέργεια γενικότερα. Περιμένεις ότι θα πασάρει, ντριμπλάρει και ανοίγει και άλλο χώρο, για να κινηθούν οι συμπαίκτες του. Περιμένεις ότι θα κάνει κοντρόλ και θα… κουβαλήσει την μπάλα, πασάρει και βγάζει τον συμπαίκτη του σε πλεονεκτική θέση και με δυνατότητες και προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ποντάρει στον Καρβάλιο για να ανοίξει άμυνες, εκεί όπου η ομάδα δυσκολεύεται να τις ανοίξει. Και χθες ακόμη, η ΑΕΚ έπαιζε πολύ συχνά κάτω από τη σέντρα, όλη στην άμυνα. Και ο Καρβάλιο είναι ένας παίκτης που τέτοιες καταστάσεις δείχνει να τις… έχει. Το απρόβλεπτο στο παιχνίδι του είναι το Νο1 στοιχείο, το οποίο ο Θρύλος μπορεί να το πάρει και να το… απογειώσει.

Διαβάστε επίσης