Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκτίθενται λόγω του ΠΑΟΚ οι διαιτητές!

Εκτίθενται λόγω του ΠΑΟΚ οι διαιτητές!
Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 - 14:22
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Απορία πολλών φιλάθλων αποτελεί πως θα ήταν η βαθμολογία αν ο ΠΑΟΚ δεν είχε το 100-0 της διαιτησίας υπέρ του. Δεν χρειάζεται να πάμε μακριά, αρκεί να αναφέρουμε ότι ήταν ανύπαρκτα τα μισά και παραπάνω από τα 14 πέναλτι που πήρε, γεγονός πρωτόγνωρο και... κωμικό ρεκόρ που θα ζήλευαν και κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Τα πράγματα είναι πρωτόγνωρα. Οι διαιτητές δεν ενδιαφέρονται αν εκτίθενται με αυτά που κάνουν στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Τελευταίο παράδειγμα οι Γκάμαρης (Αθηνών) και Περράκης (Αθηνών) οι οποίοι... έπαιξαν πινγκ πονγκ σε ξεκάθαρες φάσεις στον αγώνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τον Ατρόμητο, καθώς έδωσαν την εντύπωση ότι φοβούνται να πάρουν την ευθύνη!

Δεν είναι δυνατόν ο Γκάμαρης να μετρήσει το γκολ του Μπίσεσβαρ στο 80', ενώ ο Ακπομ έχει χτυπήσει τον τερματοφύλακα Γιαννιώτη στο κεφάλι, άρα έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ. Σα να μην έφτανε αυτό, αν και επρόκειτο για εξόφθαλμη παράβαση, ο Περράκης που ήταν στο VAR δεν ακύρωσε απευθείας το γκολ αλλά κάλεσε τον ρέφερι να κάνει ανασκόπηση της φάσης. Δεν γινόταν ο Γκάμαρης να μην το ακυρώσει, αφού την ώρα που ο Μπίσεσβαρ σούταρε, ο Γιαννιώτης είναι στο έδαφος.

Να ληφθεί υπόψη ότι στο 24' δεν έδωσαν πέναλτι σε χέρι του Κρέσπο. Τόσο ο Γκάμαρης όσο και ο Περράκης αμόλησαν αετό.

Και η ζωή συνεχίζεται...

Και η βαθμολογία αλλοιώνεται...

Διαβάστε επίσης