Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός Β’ - Τρίκαλα LIVE Ενημέρωση 2-0 ΤΕΛΙΚΟ

Ολυμπιακός Β’ - Τρίκαλα LIVE Ενημέρωση 2-0 ΤΕΛΙΚΟ
Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 - 14:58

Ο Ολυμπιακός Β’ επιστρέφει στη δράση και απέναντί του βρίσκει τα Τρίκαλα. Για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2, η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα υποδέχεται τον ΑΟ Τρίκαλα στο Ρέντη και θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Β’ δίνει φανέλα βασικού στον Κώστα Φορτούνη, όπως και στον Μοχάμεντ Αλκαχτάνι, με τους δύο παίκτες να φορούν για πρώτη φορά τη φανέλα. Ο πρώτος επιστρέφοντας από τραυματισμό και ο δεύτερος έχοντας μόλις πάρει μεταγρφή.

Μαζί θα παρακολουθούμε την εξέλιξη του αγώνα. Σας μεταφέρουμε εικόνα από το Ρέντη, μαζί με τις φάσεις-κλειδιά και την εξέλιξη του ματς, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β’ και τα Τρίκαλα!

Η σελίδα θα ανανεώνεται όταν υπάρχει κάποια κομβική φάση στο ματς, ή κάποιο σχόλιο για την εξέλιξή του και για να δείτε τα νεότερα θα πρέπει να κάνετε refresh. Τα νεότερα θα βγαίνουν στην κορυφή.

Πάμε ΘΡΥΛΕ!

72’ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Αποστολόπουλος! Κατέβηκε από αριστερά και επιχείρησε ένα τρομερό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στην απέναντι γωνία της εστίας του Αγριμάκη. γκολάρα!

69’ Βοΐλης αντί Πινακά.

68’ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον Ολυμπιακό Β’. Ο Ξενιτίδης τροφοδότησε τον Πινακά, ο οποίος πέρασε τον Αγριμάκη, όμως το σουτ του κατέληξε στο κάθετο δοκάρι της εστίας των Τρικάλων.

64’ και πάλι χαμένη ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους». Ο Τσέλιος από τα αριστερά έγινε απειλητικός και έστρωσε την μπάλα στον Αποστολόπουλο, ο οποίος σούταρε και είδε την μπάλα να καταλήξει λίγο άουτ.

63’ Γκόβινας αντί Ιωαννίδη.

63’ κι άλλη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό Β’. Παρά την αποβολή, οι «ερυθρόλευκοι» πιέζουν και έχασαν κι άλλη καλή στιγμή για το 2-0. Ο Τσέλιος έκοψε την μπάλα στον Ξενιτίδη, με το σουτ του τελευταίου να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

60’ καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό Β’. Ο Τσέλιος πάτησε περιοχή, σούταρε με την μπάλα να κοντράρει στην άμυνα των Τρικάλων και να καταλήγει στον Ξενιτίδη ο οποίος με ψαλιδάκι απείλησε, αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά από το αριστερό δοκάρι του Αγριμάκη.

56’ Νίκολιτς στη θέση του Μαρίνου.

52’ Κόκκινη κάρτα στον Μαυρουδή. Με 10 ο Ολυμπιακός Β’.

46' Έναρξη του δευτέρου μέρους!

46’ Λιάτσος και Τσέλιος περνούν στην θέση των Φορτούνη και Αλκαχτάνι.

Απόλυτος ρυθμιστής του παιχνιδιού του Ολυμπιακού Β’ ο Φορτούνης στο πρώτο ημίχρονο. Μοιράζει την μπάλα πολύ σωστά μπροστά, ενώ έχει απειλήσει τρεις φορές έχοντας πετύχει το γκολ της αναμέτρησης. Καθοδηγεί μαεστρικά την μεσοεπιθετική γραμμή των «ερυθρολεύκων».

45'+ Τέλος πρώτου μέρους.

38’ Κι άλλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Β’. Ο Φορτούνης βρήκε τον Μαυρουδή δεξιά, ο οποίος έστρωσε στον Πινακά, με τον τελευταίο να επιχειρεί ένα ωραίο πλασέ και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

33’ Αναγκαστική αλλαγή για τα Τρίκαλα. Στην θέση του Ευθυμίου, περνάει ο Μυλόπουλος.

25’ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ! Κλέψιμο του Φορτούνη μέσα στην περιοχή, διατήρησε την ψυχραιμία του και εκτέλεσε άψογα τον Αγριμάκη, κάνοντας το 1-0 για τον Ολυμπιακό Β’!

23’ ΚΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ για τον Ολυμπιακό Β’ με τον Φορτούνη. Ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, πέρασε δυο παίκτες και επιχείρησε ένα σουτ με το αριστερό, με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.

Ιδιαίτερα κινητικός ο Φορτούνης, παίρνει την μπάλα στον άξονα και επιχειρεί κυρίως αλλαγές παιχνιδιού προς την δεξιά πλευρά, σε Καρμπόβνικ και Μαρίνο. Όλες του οι ενέργειες μέχρι στιγμής είναι σωστές!

20’ Ο Ευθυμίου επιτέθηκε από τα δεξιά, έφτασε μέσα στην περιοχή και, από δύσκολη γωνία, επιχείρησε μια σέντρα-σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.

19’ Σουτ του Φορτούνη εκτός περιοχής, έπειτα από πάσα του Μαρίνου, μπλόκαρε σταθερά ο Αγριμάκης.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν απειλήσει δυο φορές, με σέντρες από τα δεξιά, Μαρίνος και Καρμπόβνικ, χωρίς όμως να έρθει τελική προσπάθεια.

Ισορροπημένο ματς στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός διατηρεί την κατοχή και τον έλεγχο. Ιδιαίτερα κινητικός και αλάνθαστος ο Φορτούνης στα πρώτα λεπτά. Ζητάει την μπάλα συνεχώς και την μοιράζει σωστά.

7' Ως δεκάρι και λίγο προς τα αριστερά κινείται ο Κώστας Φορτούνης, σε αυτά τα πρώτα λεπτά του ματς. Ο Αλκαχτάνι βγαίνει πάνω στη γραμμή, αριστερά, ως εξτρέμ.

1' Άρχισε το ματς στο Ρέντη. Πάμε!

Θυμίζουμε την ενδεκάδα του Ολυμπιακού Β':

Στο τέρμα ο Στουρνάρας.

Στην άμυνα οι Αποστολόπουλος, Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάνης και Καλογερόπουλος.

Στο κέντρο οι Ξενιτίδης, Μαυρουδής, Αλ Καχτάνι και Μαρίνος, με τον Φορτούνη να ξεχωρίζει.

Στην επίθεση ο Πινακάς.

Διαβάστε επίσης

Ο Κώστας Φορτούνης ξανά στο γήπεδο!

Ο Κώστας Φορτούνης ξανά στο γήπεδο!

Το gavros.gr παρακολουθεί το ματς του Ολυμπιακού Β’ διά ζώσης και σας δίνουμε την πρώτη εικόνα του Τρικαλινού άσου, με την επιστροφή του στο γήπεδο!