Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σωκράτης ξέρει τον Γκασπερίνι, ο Μανωλάς την Ιταλία

Ο Σωκράτης ξέρει τον Γκασπερίνι, ο Μανωλάς την Ιταλία
Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 - 13:32

Έχει και ένα ατού παραπάνω, ο Ολυμπιακός, σε σχέση με την αντίπαλό του. Έχει… γνώση. Καλή γνώση. Γνώση… από μέσα! Τι εννοούμε; Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει δουλέψει με τον Γκασπερίνι, στην Τζένοα. Ξέρει καλά το πως κινείται, το πως δουλεύει, το πως σκέφτεται ο προπονητής της Αταλάντα.

ΟΚ, λογικό είναι να σκεφτούμε πως… άλλο η Τζένοα, άλλο η Αταλάντα, αυτή τη στιγμή. Δεν είναι ίδιες ομάδες. Και ο Γκασπερίνι είναι ένας προπονητής ο οποίο έχει εξελιχθεί, από τότε μέχρι τώρα.

Ωστόσο, είναι σαφές: Ο Σωκράτης ξέρει τον Γκασπερίνι. Τον ξέρει καλά. Και μαζί με τον Κώστα Μανωλά ξέρουν… απ’ έξω και ανακατωτά την Ιταλία και το ποδόσφαιρό της. Το μεγάλο «ατού» του Θρύλου, με τα δύο Ελληνικά σέντερ μπακ του.

Και αυτό το ατού πρέπει να κοιτάξει να το εκμεταλλευτεί. Πρέπει στο έπακρο να το εκμεταλλευτεί. Και όχι μόνο απόψε. Και στα δύο ματς, στη σειρά αυτό. Και αν το πράξει, θα αυξήσει πάρα πολύ τις πιθανότητές του, να περάσει. Μπορεί και ο Γκασπερίνι να ξέρει τον Σωκράτη, τον Μανωλά. ΟΚ. Και αυτό λογικό. Αλλά το ανάποδο, το να ξέρουν οι δύο παίκτες τον προπονητή της Αταλάντα και την ομάδα του, δίνει ένα πλεονέκτημα ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, στον Θρύλο. Πρέπει να το βγάλει αυτό στο γήπεδο…

Διαβάστε επίσης