Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: «Ο μεγάλος δεν έχει σχέση με το έγκλημα που έγινε»

Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: «Ο μεγάλος δεν έχει σχέση με το έγκλημα που έγινε»
Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 - 13:58

Για την αυριανή διαδικασία αναγνώρισης των κατηγορουμένων από τους τέσσερις φίλους του Άλκη, με σκοπό να γίνει πιο σαφής ο συμμετοχικός τους ρόλος, μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο δικηγόρος του 23χρονου που είχε συλληφθεί πρώτος για την υπόθεση, Θεόδωρος Σιμόπουλος.

Ο ίδιος σημείωσε πως η διαδικασία θα γίνει αφού ολοκληρωθούν οι απολογίες των κατηγορούμενων σήμερα, ενώ τόνισε ότι – όπως είναι σε θέση να γνωρίζει – η ανακρίτρια έχει ζητήσει την επίσπευση της διαδικασίας για την ιατροδικαστική έκθεση καθώς και της ανάλυσης DNA των δραστών.

Ο κ. Σιμόπουλος πρόσθεσε πως ο εντολέας του παραμένει στα κρατητήρια ενώ στη συνέχεια θα οδηγηθεί στις φυλακές Διαβατών. «Η θέση του είναι κρυστάλλινη. Βρισκόταν στον χώρο αλλά δεν είδε εμπλοκή στον πυρήνα του επεισοδίου», είπε.

Ο «μεγάλος» δεν έχει σχέση με το επεισόδιο

Ερωτώμενος για τον «μεγάλο» στον οποίο έκανε αναφορά ο εντολέας του, ο κ. Σιμόπουλος επισήμανε πως το πρόσωπο αυτό δεν έχει σχέση με το επεισόδιο.

«Είναι το πρόσωπο που μετά τη λήξη του επεισοδίου τον μετέφερε στο αυτοκίνητο που είχε παρκάρει στην περιοχή της Τούμπας. Είναι στο χέρι της ανακρίτριας αν θα κληθεί να καταθέσει», είπε ο κ. Σιμόπουλος.

Ο 23χρονος παραμένει στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Διαβατών.

Δείτε το βίντεο του thestival:

Διαβάστε επίσης