Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όπως ακριβώς το είπε η Θύρα 7!

Όπως ακριβώς το είπε η Θύρα 7!
Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 - 11:19

Δε κατάφερε να φύγει με καλό αποτέλεσμα από την Ιταλία ο Ολυμπιακός, ο οποίος ήταν πολύ καλά στημένος τακτικά, αλλά «πληγώθηκε» από την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταπληκτικοί στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας το πάνω χέρι, με γκολ και χαμένες ευκαιρίες, έχοντας απέναντι τους μια Αταλάντα, η οποία τα είχε βρει σκούρα κόντρα στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ηττήθηκε με 2-1, όμως τίποτα δεν έχει χαθεί. Η εικόνα των δύο ομάδων, αφήνει ελπίδες στον Ολυμπιακό ενόψει του επαναληπτικού. Δεν έχει να φοβηθεί κάτι από την Αταλάντα και πρέπει να τα δώσει όλα για την πρόκριση στο «Γ. Καραϊσκάκης» μαζί με τον κόσμο του.

Ο κόσμος του Θρύλου έβαψε «ερυθρόλευκο» και το Μπέργκαμο και στήριξε δυναμικά τις προσπάθειες των παικτών του Ολυμπιακού, ενώ μετά το ματς έστειλε το δικό του μήνυμα για τον επαναληπτικό. «Θρύλε μπορείς να προκριθείς» είπε η Θύρα 7 με ανακοίνωση της, και αυτή είναι η άποψη που πρέπει να αφομοιώσουν όλοι στο Ρέντη και να πεισμώσουν, ώστε να διεκδικήσουν στα ίσα την πρόκριση.

Θρύλος είσαι… Εννοείται ότι μπορεί να προκριθεί ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό, αρκεί να έχει συγκέντρωση για 90’ και αποτελεσματικότητα.

Διαβάστε επίσης