Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μανούχος υπό... επιτήρηση στο Βόλος-Ολυμπιακός

Μανούχος υπό... επιτήρηση στο Βόλος-Ολυμπιακός
Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 - 11:40

Για τέταρτη φορά ορίζεται ο διεθνής Βαγγέλης Μανούχος (Αργολίδας) σε ματς του Ολυμπιακού καθώς θα είναι ο ρέφερι του εκτός έδρας αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τον Βόλο. Όμως, θα είναι υπό... επιτήρηση καθώς στο VAR ορίστηκε ο Βούλγαρος Στογιάνοφ, ο οποίος έχει ξανάρθει στην Ελλάδα για τον ίδιο ρόλο.

Ο Μανούχος δεν έδωσε αφορμές σε φετινά παιχνίδια του Ολυμπιακού, όμως έδωσε σε άλλα! Το προηγούμενο ήταν την 22η αγωνιστική, συγκεκριμένα Ιωνικός-Ολυμπιακός 0-3, όπου ήταν πολύ κοντά στη φάση και δεν γινόταν να μη δώσει το πέναλτι στην ανατροπή του Μασούρα από τον Ρομαό στο 55', με το οποίο ο Τικίνιο έκανε το 0-2. Επίσης, ο Μανούχος είχε μπει και στο Ολυμπιακός-Αρης 1-0 για την 13η αγωνιστική, όπως και στο ματς Ολυμπιακός-Ιωνικός 1-0 για την 9η αγωνιστική.

Να προσθέσουμε ότι ήταν VAR στο ματς της 4ης αγωνιστικής Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης 4-1, με διαιτητή τον Κουτσιαύτη (Αρτας) και στο 39' και με το ματς στο 1-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων» ανακάλυψαν επιθετικό φάουλ του Μπα για να μη δοθεί πέναλτι υπέρ του Μπρούνο Αλβες.

Ο Μανούχος, την τρέχουσα σεζόν, δεν απέφυγε τα λάθη υπέρ του ΠΑΟΚ:

  • Η ΑΕΛ έβγαλε να ανακοίνωση εναντίον του επειδή στο ματς Κυπέλλου ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1, στις 2 Δεκεμβρίου, οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν με ανύπαρκτο φάουλ, στο 95', ένα φάουλ που αρχικά το είχε δώσει υπέρ της ΑΕΛ!
  • Επίσης, ήταν διαιτητής και στο Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 0-1 (2η αγωνιστική), όπου έδωσε πέναλτι υπέρ του Μπίσεσβαρ, αφού ο Σιδηρόπουλος τον φώναξε στο VAR (24'), όμως στο 15' δεν απέβαλε τον Σίντκλεϊ, επειδή πήγε με τις τάπες στο πόδι του Καρμόνα και στο 82' δεν καταλόγισε πέναλτι του Βαρέλα στον Μπαράλες.

Ο Βούλγαρος Ιβάιλο Στογιάνοφ, ο οποίος ορίστηκε VAR στο Βόλος-Ολυμπιακός, είναι 40 ετών και έγινε διεθνής το 2012 ενώ ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA. Την τρέχουσα σεζόν σφύριξε ένα ματς της δεύτερης προκριματικής φάσης του Conference League (Σπάρτακ Τρνάβα-Σέπσι 0-0) και δυο αγώνες για το Youth League. Την τρέχουσα σεζόν έχει ξανάρθει για VAR, συγκεκριμένα στο Ατρόμητος-Απόλλων 4-1, την 12η αγωνιστική, και με δική του παρέμβαση ο συμπατριώτης του Καμπάκοφ σφύριξε πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα με το οποίο έγινε το 1-1, ενώ μετά επιβεβαιώσε και αυτό που δόθηκε υπέρ του Ατρομήτου, με το οποίο έγινε το 3-1.

Βοηθοί του Μανούχου στο Βόλος-Ολυμπιακός θα είναι οι Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), Μεϊντανάς (Αχαϊας), τέταρτος ο Τζοβάρας (Φθιώτιδας), ενώ AVAR θα είναι ο Μπαλτάς (Αχαϊας).

Διαβάστε επίσης