Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O κύριος… «μισή φάση, ένα γκολ»

O κύριος… «μισή φάση, ένα γκολ»
Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 - 14:37

Σε περίοδο φορμαρίσματος βρίσκεται ο Τικίνιο, ο οποίος σκόραρε για ακόμη μια φορά φέτος, στο χθεσινό παιχνίδι με την Αταλάντα. Ο Βραζιλιάνος φορ αγωνίστηκε για 71’ και πέτυχε το γκολ του στο 16ο λεπτό, με ένα εντυπωσιακό σουτ από μακριά, δίνοντας το προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει την τύχη να έχει στα χέρια του δύο φορ τεράστιας κλάσης και ποιότητας, όπως οι Ελ Αραμπί και Τικίνιο. Ο δεύτερος είναι αυτός που έχει ξεκινήσει βασικός στα 4 τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού, έχοντας σκοράρει στα δύο εξ αυτών.

Ο Τικίνιο, χθες, απέδειξε για ακόμη μια φορά, πως είναι πολύ αποτελεσματικός φορ. Πως χρειάζεται… μισή φάση για να κάνει ένα γκολ. Το ίδιο είχε πετύχει και στην Τούμπα, το ίδιο και με την Φενέρμπαχτσε και στα δύο παιχνίδια. Ο Βραζιλιάνος είναι σπουδαίος φορ και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία.

Χθες πέτυχε το γκολ, το οποίο δυστυχώς δεν συνδυάστηκε με νίκη, όμως ο Θρύλος ελπίζει. Έχει το δικαίωμα να το κάνει και θα δώσει το 100% του στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης» για να κυνηγήσει την πρόκριση στους «16» του Europa League.

Διαβάστε επίσης