Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παίζει» για Ατλέτικο ο Βαλβέρδε

«Παίζει» για Ατλέτικο ο Βαλβέρδε
Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 - 13:55

Σε κρίση βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία διανύει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος από τα τέλη του 2021, με αποτέλεσμα να έχει μείνει 15 βαθμούς πίσω από την κορυφή του πρωταθλήματος και στην 5η θέση.

Οι «ροχιμπλάνκος» αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, καθώς έχει πέσει η απόδοση τους, με αποτέλεσμα να χάνουν βαθμούς και από ομάδες όπως η Λεβάντε που βρίσκεται στην τελευταία θέση.

Η κακή εικόνα της Ατλέτικο έχει ως αποτέλεσμα να έχουν αρχίσει και οι… γκρίνες για τον Ντιέγκο Σιμεόνε, με τη διοίκηση της Ατλέτικο να «σκανάρει» λύσεις για την θέση του προπονητή. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mundo Deportivo», η Ατλέτικο εξετάζει σοβαρά τους Πιόλι, Ιντζάγκι, Γκαγιάρδο, αλλά και τον παλιό μας γνώριμο, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο πρώην προπονητής του Θρύλου, αλλά και των Εσπανιόλ, Μπιλμπάο, Βαλένθια, Βιγιαρεάλ και Μπαρτσελόνα, δεν έχει ομάδα από τον Ιανουάριου του 2020 όταν και αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Βαλβέρδε αναμένεται να επιστρέψει σύντομα τους πάγκους, ιδίως σε περίπτωση που ο Ντιέγκο Σιμεόνε απολυθεί στο τέλος της σεζόν από την Ατλέτικο.

Διαβάστε επίσης